A profik ezek szerint csak 2500- 2600 közé várják vissza,talán ott majd fordul is vissza, ha nem lessz a világban semmi komolyabb gubanc.A "szakrajzok" mutatják a lehetséges menetrendet kb.
Balin, Coulthard és a többiek örülök, hogy itt vagytok és remélem egészségben! Szerintem az a helyes, ha több gondolatot / látásmódot megismerünk! Sok sikert nektek is!
Az orosz-ukrán konfliktus csak izmozás, nem fokozódik tovább a helyzet, nem érdeke egyik félnek se. A Hernádi ügy nemigen zavarja a befektetőket. Kb. 10 éve folyik ez a huzavona és a MOL nyerésre áll. Ezt a két tételt én kihúznám a listádból.
ez mindig benne van! jön egy kisebb esés kint és kiállnak a vevők a MOL-ból, ma és tegnap pont ez látszik, kisebb mennyiséggel benyomják, teljesen reális a 2520-2570-es sávba való letekintés szerintem is, de ez semmit sem változtat azon, hogy tavaszra 3000 felett lehet a papír a mások által is említett okok miatt, az a baj, hogy ilyenkor aki egyébként tartaná, megijed és eladja, aztán várja, hogy megint 2400 legyen, vagy alatta
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.