én elfogadom, hogy a te habitusod ilyen, te fogadd el, hogy másoknak nem ez a követendő....én magam is sokat másztam a nyakukra tájékoztatásért......beletörődés: na pont erre számítanak.....
Mintha a 2450 lokalis melypont megfogta volna. Erdekes lesz meg a nap vége, de lehet lassan csipegetni kellene? Azért várni kell még azzal, de árazás szempontjából már egészen attraktív a papper. Azért csak óvatosan. Szűk stop (2420 körül)
Nálam továbbra is teljesen értheettlen, hogy 2021-ben miért kell 480-ban maximálni az üzemanyag árát, amikor 2012-ben is megvették a népek 450-ért" Azért, mert Orbánék választásokat akarnak nyerni. És a hatalomért bármire képesek, bármit képesek felégetni, vagy porig rombolni. Akár ez is lehetne a szlogen: "2022-ben győzni fogunk! Ha beledöglötök, akkor is! " Ennyi :)
És hogy popej mit jósol az attól függ épp milyen gatyát vesz fel, ha piros akkor esik ha zöld akkor ugrik:)))) És hogy kevesebb lesz a mol bevétele???? ááááá hagyjuk már ezt , fél órával tovább tartják nyitva a csapokat és dől a nafta....most azt tudni kell, hogy még több hülye fog beülni az autóba, mert olcsó lesz a benzin:)) Tehát a mínusz 20 forintot kompenzálja a liter szám....ami emelkedni fog!!! Sok dili majd a kertbe a trágyát nem talicskán fogja kivinni, hanem autóval mert hát olcsó a cucc..és nem számít, égetni kell a naftát :))))
Ez a tőzsde. Az állampapírban nincs kockázat. Az árbefagyasztásnál, ami ténylegesen ármaximalizálás, nem a kisbefektetők érdekeiből indultak ki, de még csak nem is a MOL-éból. Több hozzászólót látok itt, akik bizonyos, politikai témájú topik(ok) hangadói, nehogy már ezt is arra szintre züllesszék! Aki majd elkezd tiltakozni és személyeskedni ezért, az talán a legérintettebb. :)
Szerintem meg ez a bomba soha nem is létezett, még a cikkekben is benne volt, hogy a MOL tulajdonosként kis valószínűséggel jöhet szóba EU-s versenyjogi szabályok miatt, legalább is olyan rövid távon, ahogy a kormány meg szeretné venni. Szükség volt valami elbizonytalanító hírre, hogy véletlenül se vigye át az árfolyam a 2800-at. Vannak szereplők, akik nagyon szerették volna, ha beesik a MOL. Nekem megint az időzítéssel is bajom van. Gyakorlatilag támaszon volt az árfolyam, ahonnan pattanhatott volna, mikor jött a bejelentés. Biztosra mentek.
"szerintem a részvényesek kifilézik akkor a vezetést...." Ugyan már. Amikor odaadták az 5% részvenyt ingyen es bermentve, akkor sem filéztek. Most sem fognak. eladnak azt jónapot. elmennek. A kulfoldi kezben levo mol rv nincs 30%. Azzal mire megy? Semmire. Vagy eald vagy tűr.....
na akkora barom nem lehet a Mol vezérkar, hogy 2,4k árfolyamnál leküldje 2k alá a részvényeit egy reptér eszement áron megvételével?,!!!! nem csak,hogy drága, de a megtérülési idő is beláthatatlan távolság lenne.....szerintem a részvényesek kifilézik akkor a vezetést....
A többi termék elszabaduló árától mikor védenek meg? Pl pékáru, zöldség, gyümölcs, hús? Ez egy kurva rossz irány, hogy az állam midnentől is megvéd, még a nem létező fenegetésektől, meg mindent letaroló világgazdasági folyamatoktól, de hol a büdös francban van már egy politikai párt, amelyik gondol azokra is, akik az ilyen populista bullshit, veszélyes intézkedésekre és kommunikációra nem kiváncsi? Mikor hagyunk fel végre egymás totális hülyének nézésével?
"Nálam továbbra is teljesen értheettlen," -- Mert jovore valasztas, latjak a kozvelemeny szamokat, es gond van! Panik, kapkodas. Legrosszabb kombinacio.
" Tegnap óta egyetlen pozitív mondat, gondolat sem hagyta el az erste (pletser) vagy a pf száját. Nem érdekes?" --- Hany pozitiv mondat hagyta el a MOL vezetes szajat tegnap ota? Nyilatkoztak egyaltalan valami biztatot a befektetoknek? Sz@rnak rajuk nagy ivben.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.