Figyeld meg, a k.....g Németh Szilárd majd beterjeszti a javaslatot az ogy-nek, hogy a benzunkutakon ki kell függeszteni hatalmas molinón, hogy az ár 480 Ft, a piaci ár 600 Ft, ezért Ön 120 Ft-tal kevesebbet fizet a Magyar Kormány rendelete szerint.
De nem mindegyik OMV-re. De akkor ott van egy lefele terjeszkedés a Lukoil megvásárlásával. Az nem MOL, hanem Petrotel és az EURHUF is baromira fájhat nekik.
Szerintem saját kútnál mindegy, hogy a nagyker árat csökkentik és ott buknak vagy ugyanannyiért adják. Még ha van is rá lehetőség akkor is felvetne mindenféle versenyjogi aggályt (amit utána leszarnánk nemzetközileg szokás szerint). Megkockáztatom, hogy van annyi eredménytartalék amivel önmagában kimozogják ezt az egészet. Ha mégsem akkor azt kell mondjam Hernádi nem helyezkedik elég jól.
Visszamehetne 75 USD környékére, az USD/HUF meg 300-ra, és akkor mindenki megnyugodhat. Nálam továbbra is teljesen értheettlen, hogy 2021-ben miért kell 480-ban maximálni az üzemanyag árát, amikor 2012-ben is megvették a népek 450-ért, feleekkora fizetés mellett. Januárról már nem is beszélve, amikor is 20%-kal ugrik a minimálbér.
"Ezt már végképp csak szórakoztató irodalomnak szánom, de aki szereti a konteókat az elgondolkozhat azon, hogy a MOL hazai kúthálózatot akar venni (khm OMV, új nevén lehetne Orbán-Mészáros-Vagyon) és ezzel véreztetik ki őket." Ugye az megvan, hogy az OMV kutakra battáról szállítják az üzemanyagot?
Minden esetre most az olaj korrigál, a molnak talán jobb a 80 környéki szint (ezt a helyi fórumos vélemények nagy része alapján írtam), még a végén beállunk 480 környékére alapból is. Persze a jövőt nem tudhatjuk. Akkor viszont megint csak a sz*r marad amit kavartak... és ahogy kavarták. Attól függetlenül egy nyilatkozatot várnék a cégvezetéstől, hogy "vizsgáljuk a helyzetet vagy az eddigi eredmények alapján mi várható rövid távon" vagy valami hasonló, vagy a lehetőségeket elemezzük, vagy srv-be gondolkodunk vagy valami hasonló" Ülni mint sz*r a fűben, sosem bírtam... Egy kisbüfi véleménye
Regel írtam már hasonló tartalmú HSZ-t. Konkrétan az volt a kérdésem, hogy a MOL tudja-e differenciált nagyker áron adni az üzemanyagot a kutaknak (és akkor a saját kútjának ad engedményt, a többinek nem), vagy kötelező neki egységes áron adni.
Ezt már végképp csak szórakoztató irodalomnak szánom, de aki szereti a konteókat az elgondolkozhat azon, hogy a MOL hazai kúthálózatot akar venni (khm OMV, új nevén lehetne Orbán-Mészáros-Vagyon) és ezzel véreztetik ki őket.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.