holnap egyeztetjük.... nekem soknak tűnik..-6% szerintem a felmenetel elmaradása pont a covid para hatás beépülését jelenti.....minden lehetséges és annak az ellenkezője is......
Ha észrevetted Te is csak akkor kapod a pluszokat :) Egyébként 50 %, mivel tőzsde és nem valószínűségszámítás a végtelenbe. Totón se a papírformát kell eltalálni :) Persze ha brókerismerősök óvatlanul elkotyogják néha, hogy hol van nagyobb megbízáscsomag, mint nemrég kétszer is utaltál rá (korábbi d.u. napközbeni beejtés, majd a 2420-as bentlévő stop buy megbízások), nos, úgy valamivel könnyebb, csak finoman fogalamzva nem túl szabályos. Trendet meg nem nehéz megállapítani. Munkádat nem vitatva és tisztelettel a saját véleményem.
Orulok, hogy nalad ennyi megmarad. Vannak itt sokan, akik ertik hogy tobb timeframe-en, kulonbozo hullam-alakzatok lehetosegevel, fraktalis alakzatok felhasznalasaval, (plusz nemi basic funda), es lehet a piacot modellezni. Es igen, jol vetted eszre, a piac fluktual. De valoban, sokaknak eleg, annyit a nepszerusegert tenni, hogy " FEL! "
Törölt felhasználó2021. 08. 09. 13:59
azért a Molnak nincs szerencséje, most mehetne fel erre jön a covid megint......bár én azt gondolom, hogy ez egy átmeneti para... múlt héten is hintáztatták a befektetőket rendesen.....pl. oltások védenek a Delta variáns ellen is, esetszámok ugyan növekednek, de negyed annyian kerülnek kórházba, így a korlátozások sem aktuálisak....stb... ma Kínai korlátozások fékezik az olaj fogyasztást...stb.......
én pl. ma reggel vettem, még volt szabadon 2 millám! Kizártnak tartom, hogy holnap leessen az oszti értéke....az - 4% esést lenne!...na de , holnap meglátjuk!
Mert itthon semmit nem lehet már elhinni és arra sincs garancia, hogy nem lopják szét a jövőben. Az intézményiknek mi kockázatos terep vagyunk, még mindig arra számítok, hogy az oszti leesés után szép lassan kezdik majd venni. Észre fogjuk venni ha így lesz. Az első nagyobb vételek után majd jönnek a házi elemzők célárai is :D
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.