Indulunk mindjárt..... még annyit az előbbi véleményemhez, ez egy extrém helyzet ahol nem látok választási lehetőséget a társadalmi felelősség vállalás okán!
az én viszonyításomban: vagy lezárások és akkor nincs hova menni melózni vagy oltások.....egyebekben meg nem olyan egyszerű kimenni ....nem fenékig tejfel,főleg nem covid alatt.... Orbánék elsősorban Ausztriát figyelik, amit lépnek ők nagyjából azt követi le.... természetesen covid berobbanása esetén értendő a fenti helyzet.....még nem tudjuk mennyire terjed el nálunk ill. Európában! azért az oltásokkal jobb a helyzet mint márciusban vagy egy éve.... ha választani kell szektorok lezárása vagy a kötelező oltások között akkor melyiket választanád? 400k az utcán??? nyilván az a sok 10millió oltott nem megy tüntetni....
Szia. Jó reggelt. Kötelező oltások nem lesznek szerintem! A kormány nem teheti meg.(Választások!! 2022) Egészségügyben oltanak az rendben van. Náluk megértem. Nézd meg mi van a franciáknál, olaszoknál. 400 ezer ember az utcán. Németek sem merik meglépni (Választások). Rengetegen dobják a melót különben itthon. Nekem a baráti körömben sem mindenki oltott. Diplomás emberek. Tanárok , okmányirodában dolgozók stb. Kérdeztem mi van ha kötelező majd ott is? Dobom a melót! Irány ausztria, németország. Így sincs elég munkaerő már....
ezt írtam volna???? nem.....ellenkezőleg, a covid fékezi a Mol árazását.... olaj árban is érzékelhető már, az sp,dow indexekben még nem általános... egyben biztos vagyok, leállások,zárások nem lesznek......lesz indoka a kötelező oltásoknak....
"eddig, haveri, biztos kezekben tartott "állmi" vagyis a narancsé:) rv.ek SRV keretében átcsusszantak az alapítványok hbony, t@mbor, r@gán kezébe. Ezért nem kellett volna MOL törvény, az OMV legalább fizetett volna érte, igaz akkor eladják a szocik, akkor most a lét a narancs egy az egyben elkárolta volna, mindegy ez pacsi:)
igazán értékes soraidat írhatnád politikai topikba.....2880? lesz majd, türelmetlenségnek semmi helye és indoka....az alapítványi történetet meg felesleges citálni újra és újra..... covid para fékezi a szektort.....csapból is ez a szar folyik itthon és külföldön egyaránt.....én továbbra sem várok korlátozásokat itthon....remélhetőleg a Mol érdekeltségi területein sem lesz érdemi .....
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.