A tökömet érdekli, hogy mi kedvez az ellenzéknek. Amiket az EUR-ról írtál, azt a kormánypropaganda nyomja, az viszont tény. Meg azt is, hogy az EU-tól félni kell. Lehet, hogy nem szó szerint, de ezen tévhitekre építenek, és ráerősítenek. Még jó, hogy ilyen sokan meg vannak róla győződve, itt egy gazdasági fórumban is, hogy milyen rossz lenne nekünk az EUR, és mennyivel jobban meg tudjuk őrizni a függetlenségünket, hogy van nekünk Ft-unk. Bakker, ezért csinálnak azt, amit akarnak. Mert kommunikációban nagyon erősek, s nagyon sokan benyalnak nekik ilyen demagóg dumákat. Nem a Ft-árfolyam manipulálásával fogja utolérni ez az ország a nyugati életszínvonalat, abban biztos vagyok. Persze egy szűk kör már ma is elérte ezt. De ez első sorban az ő érdekük, nem az országé.
Olvastam egy érdekes cikket arról, hogy az orosz-kínai típusú oltásokkal hiába ismételnek fél év múlva, az már nem fog olyan védettséget adni.Remélem novemberben, mikor lesz a következő kör, már magánrendelőben választhatok, mit kérek.
nem gondoltam volna, hogy itt még ennyi eladó lesz MOL-ból. Titkon bíztam benne, hogy van egy nagy eladó, elfogy, araszolunk majd felfelé. + ban zárt, ez azért jó hír.
Én nagyon kíváncsi leszek rá, mi lesz annak 3.9 M kínai vakcinának a sorsa, ami a következő hetekben be fog érkezni (mai hír). Mert, hogy nem fognak tolongani érte az emberek, arra van egy fogadásom. Én speciál oroszt kaptam, és abból is jön még bőven, de attól is ódzkodnak sokan. És ez sem jelenti azt, hogy szimpatizálok az ellenzékkel. De azt sem gondolom, hogy abban, hogy valaki hogyan gondolkozik a vakcinákról, az politikai hovatartozásától függene elsősorban. A legjobb az lenne, ha ehhez a kérdéshez politika hozzá sem nyúlna. Nem arra értem, hogy megpróbáltak több oltó anyagot szerezni, de félek ezt is túltolták. Lehet lesz miről vitázni a beszerzett lélegeztető gépek mellett. A következő időszakban már a nyugati vakcinákból is nagyobb mennyiség várható, ráadásul a jövő hét közepéig, ha a kommunikációnak hihetünk, már 3,5 M beoltott lesz. Sokan azonban kivárnak a Pfizerre. Az, hogy lassul a járvány 3. hullámának intenzitása, nem fogja az embereket belekergetni a kínai választásába. Hozzáteszem, hogy szerintem, a saját véleményemet írom.
Csak, hogy kicsit árnyaljuk a dolgokat, hogy ki, mit, mennyit, kitől, hogyan, mikor, lopott... Nézzétek meg ezt a videót, aki ez után sem kapizsgálja miért támadják nyugatról a jelenlegi vezetést, hát az szerintem ne nagyon birkázzon le másokat, akik nem értenek vele 1et! https://youtube.com/watch?v=d3U4tAa3olk&feature=share
Orosz imádat ? Németeket kérdezd már meg az Északi-áramlat 2-ről !! Épp cumizzák olcsó gázért Putyint , ott fullba megy az imádat , csak nem kommunikálják.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.