Igen, láttam, figyelemmel kísértem a MOL chartjaidat. :) Nem is arra kérdeztem rá, hogy a semmiből hogyan jött nálad az első vételi szignál (nem a semmiből jött, valóban többször leírtad a 2114 min aljat), hanem azt nem értettem, hogy a tegnap zárás utáni chart óta mi változott a MOL-lal kapcsolatos megítélésedben - elengedve az előző charton még szereplő utolsó iv-v hullám szükségességét/lehetőségét - miközben az olaj annyira nem remekelt a tegnapi magyar zárás óta, sőt USA-ban az energia szektort pont jól szétverték tegnap. Persze MOL nem mindig mozog pariban az olajjal. Egyébként igen, az olajat is figyelemmel kísérem, de egyelőre ott sem vagyok meggyőződve arról, hogy C mélypontot láttunk, vagy ez a korrekció eddig még csak A volt. MOL-t amúgy én már tegnap vettem 2120-on, illetve még ma is bővítettem, így érintettség miatt torzulhat az megítélésem. :)
Egy-két ember helyébe hígítanék az árfolyamon ......aki persze beragadt, magas áron.... Persze ha volt rá keret, hogy normális tételt, normális áron tudott venni... Mert amit megtanultam, az hogy a fák sem nőnek az égig.... SOK SZERENCSÉT
Mára elég lenne az is, ha a MA20 és a trend ellenállás közelében tudnánk zárni, tehát itt ahol most vagyunk 2170 körül, esetleg picit felette, ez esetben ostrom alká vehetnénk őket jó hátszél esetén akár holnap. A szomorúbb eset a napos gyertya szempontjából, ha visszazárunk 2150 alá, nagyon remélem, nem ez történik.
#268920, mar kitort a 2160 fole, szoval a napos charton tradelo agresszivak is mar pozicioban vannak. Epp megcsinalt egy kis fokozatu, 5min chartos wave(ii) korekciot, es mar (iii)ben tor at 2170 fole. Az ovatosak kivarjak a (b) pont folottre kitorest.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.