Csak a 2%-ról, mert a többihez nem tudok mit mondani, mert a többi, amit írtál ..hát az semmi::) Szóval, különbséget kell tenni az aktuálisan fertőzöttek száma (2%) és az átfertőzöttség között, amiről te beszéltél.
Hát igen, ment a hülyítés, hogy csak regisztrálni kell. Ez az egészségügyben dolgozók egy kis részének talán elég lesz. Az öregek, betegek várhatnak akár tavaszig is, ha ilyen ütemben fog haladni.
Köszönöm, én egyébként nem írtam, hogy fej-váll lesz! Csak a lehetőségre hívtam fel a figyelmet, aki akarja figyel rá, aki pedig legyint annak úgy is írhatsz te is bármit.
Én nem csak a szalagcímeket, de a cikkeket is elszoktam olvasni: https://www.portfolio.hu/gazdasag/20201218/orban-viktor-bejelentette-januartol-uj-gazdasagvedelmi-lepesek-jonnek-iden-kiskaracsony-lesz-462304 A kiskarácsony részben van a vakcina mennyiségről szó. De valóban elírtam, nem 36000, csak 35000 vakcina érkezik, amit 2-vel kell osztani. Mert 2 oltás kell /fő. Fideszes fő szószolók nyilatkozták a pedagógus és egészségügyi dolgozók tesztelése kapcsán, hogy azért őket tesztelték tömegesen, mert a leginkább ők eshettek át már nagy számban. Állítólag 2 % körüli volt a pozitivitás. Persze lehet ez is kamu, meg a másik is.
MOl daytrade, NAPOS chart A fejvall alakzat napos charton abszolut lehet, sot, nem is nagyon lehet mas. Az a legvaloszinubb, amit latni fogunk 3-4 hetes tavlatban. . En azert meg kockaztatok egy precizebb, valoszinu scenariot napos charton. Ezt latom a legvaloszinubbnek. Tud lenni mas Alternativa is, szoval daytrade szinten kell kovetni. A korrekcio vege Januar 10 kornyeken lehet majd. , http://keptarhely.eu/view.php?file=20201218v01u8atxu.jpeg
“Az országos tesztelések alapján max. 2 % jelenleg az átfertőzöttség” - látatlanban mondom,hogy ennél biztosan magasabb,szerintem minimum a duplája,de lehet azzal is alálőttem..
Aligha, mivel a reprezentatív mintából történő országos felmérés eredménye alapján állapították meg. A fertőzöttek kb fele tünetmentesen átesik a betegségen (a fiatal korosztály leginkább), további 30% pedig influenza szerű tünetekkel. Ennek a 80%-nak a nagy hányada nem is teszteltet, tehát nem lesz benne semmilyen statisztikában. Így jön ki a kb 10x-es szorzó.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.