Egyetértek abban, hogy túladott a részvény, egy hónapja írom. Sajnos a short tömeg rászállt a MOLra, most divat lett belerúgni és pénzt keresni rajta. SRV. csak részben tud ellenállni.....mivel a short engedélyezett így nincs mit tenni , várjuk ,hogy ez a .....covid kezelve legyen....
15-20usd WTI árnál egy hónap alatt csődbe megy az USA olajiparának nagy része, de főleg a sok kicsi termelő.... ezt politikailag öngyilkosság felvállalni... márciusban Trump közbenjárása kellett a Szaudiaknál,hogy megvédje az olajiparát.....emlékezzetek... szép dolog a környezetvédelem, támogatom is, de a munkahelyek elvesztése, adóbevételek kiesése, gazdaságra gyakorolt hatása stb. okán még sok-sok éveken keresztül velünk marad az olajipar.... komplex kérdés
Értem én, hogy volt,lesz,van napi limit srv db alapján, de leamortizálják a papírt!! Bizalom vesztés az már van a Mol-nál! De sokan nem akarják adni a papírt, mert látnak benne fantáziát és hát kereskedni is kell!!Olvastam itt, hogy még nem TÚLADOTT A PAPÍR??? Nem a lóf@szt az indik már ordítanak, ha ezt sokan nem veszik jelzésnek, akkor már elég gáz van!! 3000-ről 1500-ig?? Mi ez, ha nem az lenne !! Ébresztő!!! Jó kereskedést mindenkinek....
1200-as árfolyam feltételez minimum 15-20usd olaj árazást.... az Bidennek sem lenne jó....senkinek hozzáteszem.....élesedik a verseny, Trump elindult felfelé...érzésem szerint még sokáig nem lesz végleges győztes - szoros a verseny, fellebbezések, tíltakozások,újraszámlálások várhatóak..... egyebekben igérgetni könnyű, betartani és lobby érdekeket megkerülni, na ahoz kell tökösnek lenni......Biden nem az..... nincs varázsgömböm, múlt és a jelőltek személyisége mondatja velem...
Szabályokat még a MOL brókerének is be kell tartania!! Napi limit srv. max megköti a kezét........20% körül vehet naponta... ..most nem leszek népszerű a shortosok köreiben ( eddig sem voltam az ) , de a covid helyzetre tekintettel elgondolkoznék a short átmeneti ( 2-4 hét ) korlátozásán.....márciusban is volt rá precedens....nem nálunk teszem hozzá.......tudom ez nem egy piacbarát megoldás, nem is valószínű bevezetése....
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.