Nekem valahogy a mollhoz ragaszkodik a személyiségem,nem tudom megmondani,hogy miért.Én úgy gondolom,hogy hosszú távon kifizetődő lesz a befektetésem.A virtuális mínusszal meg nem foglalkozom.
persze hosszú távra mit vegyen az ember mol részvényt sok virtuális bukóval ezt csak az emberek tudnák megállítani ha nem vennének meg nem adnának el csak rajtuk múlik így hamarabb megállna a hulló kés
szep parabola volt az emelkedes. a teto 15 850. ha lufi akkor 0.8 x 15 850 ami lejon az 12 680 az 3000 koruli ertek. Ha nem lufi akkor szaguld felfele es en olcso otp reszveny nelkul maradtam.
szep parabola volt az emelkedes. a teto 15 850. ha lufi akkor 0.8 x 15 850 ami lejon az 12 680 az 3000 koruli ertek. Ha nem lufi akkor szaguld felfele es en olcso otp reszveny nelkul maradtam.
Private Banking. MOLnapi:A jelentős túladottság és a fontos támasz zóna közelsége elég volt ahhoz, hogy már itt is megjelenjenek a vevők. A vízszintes természetes szintek alapján az 1722 az a támasz, ami alatt eddig nem töltött sok időt és ahol inkább a vételek erősödtek meg. A rések még nyitva maradtak felül.Egyelőre lefele is nyitott, de a shortok nyitása már késeinek tűnik–komoly visszapattanásokkal lehet már számolni. A fordulós mintához még megerősítésszükséges. Korábban az 1250-es számított érték jött ki a rések alapján.Emiatt,ha a lefele potenciál ezen szélső értékrenézve 20-25%, akkor vele szemben az emelkedés szintén nagyobb, legalább30%-os potenciált jelez, csak az alsó rés betöltésével számolva.Támaszok:1563;1
Hát nagyon fura kereskedés zajlik mostanában az biztos. Mondanám h. a TA sem működik, de az hülyén hangzik. Két ilyen dragonfly doji-ra szárnyalásnak kellett volna jönni, pláne a több évtizedes támaszról, még egy nem normális medvepiacon is. Tippelni sem merek mi lesz még itt, meddig verik le a pánikban. Az emmentáli sajtban nincs ennyi és ekkora lyukak mint a mol chart-ján. Aki tartja annak majd előbb-utóbb visszajön, csak legyen hozzá gyomra és idegrendszere. A kilövés is valszeg hasonló intenzitású lesz, csak kérdés honnan. Arabok oroszok kezében az olajosok tökei-tőkéi, tudták mikor játszhatnak félistent.
Te eladtad már,mert én nekem meg sem sem fordult a fejemben,mert nem csepp a virtuális minuszom. Inkább most már lentebb kel figyelni a beszállási pontokat,mert itt egyenlőre "világvége" hangulat uralkodik.
Hát srácok, aki bevásárolt fentebb 2500 felett, az most ülhet a valagán évekig. Nem bízom abban hogy egyhamar viszont látják pénzüket, osztalék is kérdéses, minden egy nagy kérdőjel. És akkor még lehet rátesznek lapáttal lehet válság is lesz, begyűrűzés, olaj...eceterá. Érdekesség ként lehet nézegetni az árfolyamot csakis. És sanszos hogy most nagyobb dolog lesz mint a 2008 as volt.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.