A végére csak nyomtak lefelé egy kicsit az amcsi indexeken. Nem tudom mikor lesz pontosan a FED döntés és a dot plot nyilvánosságra hozatala, de addig tuti kivárás lesz.
Nem feltétlen, mert ha nem emel, akkor 1 napra rá az ecsetfejű böfizik némi kínát stb, minden egyes napra van vmi para. 1-1 nap öröm ami estére alábbhagy, aztán 3-4 nap esés.
nyilván ott is megy a komoly presszionálás+lobbi vice versa, de sztem egyik sem akar a saját fészkébe szarni "kis" visszaadás után jövőre megint minden heppi lesz a legintelligensebb nemzetnél :D
itt sem a kisbüfik fogják mozgatni az árfolyamot a pánikeladásaikkal, ha nem tudatosan építettek pozit. Egy biztos, ebben a vérzivataros időben MOl egész szépen tartja magát még mindig, kérdés kinek milyen a fantáziája ezzel kapcsolatban. A 3k felttiek nagy része már eladta vsz a 200-aas támadásban re. féléves kiolvadás. All in all várok egy meglepetést. Hernádi lehívását te hogyan értékeled? Én úgy, hogy ő is fel várja, de az ő céláránál menekülni kell majd azzal a pakkal :DD
Az okosabbja akkor tankolt, de rengeteg kisbüfi 3k felett, sőt 3,1 felett szállt be. Gondolom én, hiszrn vkinek vissza kellett adni, az esti 100k-s felkötéseket.
Bocs ha nem haraxol, ezt ide nagy plénumba nem tenném ki, olaj konszolidációra játszottam, ez nem jött be, bár kockázatos volt. Orosz nagytestvér van még, illetve légitársaság az utasszám és az az olcsó olaj miatt.
aki pl. 28xx től van benn, annak azért annyira nem kell aggódnia és biztos lehetsz benne, hogy az éves nagy beejtésben sokan tankoltak és vettek folyamatosan. ha elesik a 3k és nem veszi a várt 3,2 felé az irányt, akkor is van még tartalék pár longpakkban. Olaj starul fest ez tény, de MOL komoly kontarindi legtöbbször, várok egy csavart a nagy papírformára, de van benne rizikó, az tény.
Várjatok! Amerika 10-15%-alékot a 2018-as csúcstol màr ment le,ez bíztos! Az europai,meg ázsiai tőzsdék meg már 20%-alékot is! Mi azért jól bírjuk nem? Az Otp,meg a Mol ban is van sokkal fentebb,ha a kinti esés abba maradna nem?
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.