Én a tőke 1/4-edével tegnap a hígításban 2752-ért vettet ma eladtam 2810-ért. Majd ismét visszavettem az előbb 2752-ért. Megint kicsit hamar, mert lejjebb ment 32-ig, de már így is jó.
sokszor leminuszolják mikor bedobok egy csártot pedig nem én rajzolom hanem az árfolyam :) ezeket a trend vonalakat meg a mozgóátlagokat meg bárki ráteheti nem nagy dolog azért köszi
Sajnos nagyon jók és realisak a grafikonjaid, a tegnapi hetes távlati pedig egyenesen mellbevágó volt. Ott lehetett látni az irányt, illetve azt is, hogy nem divatja a rövid időn belüli trendváltás. 2600 körül erős vétel, kell pénzt eltenni addig, hogy 0-ra kihozza az aki fent van. (jöhet a mínusz, de Bubunak igaza lesz)
Mi a túró van? A BUX már 3 napja esik egy klasszikust idézve: nem kicsit, nagyon. A DAX meg a DOW szárnyal. Főleg a mollyt nehéz érteni Trump bejelentése után. +magyar vállatok optimisták. Bár ilyenkor szokott jönni ..... Ámbár csak ősszel lesz 10 éve a Brothers csőd!
nem kiszámíthatatlan szerintem, egyértelműen eső csatiban van mióta kiesett az emelkedő trendből napi szinten dobáltam be a csártot https://www.tradingview.com/x/6HRm7hbo
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.