Május 12. date, fordulópont, ha Trump nem írja alá az Irán elleni szankciók átmeneti feloldásának meghosszabbítását, akkor az olaj ára az egekben lesz, anélkül is ott lesz szvsz., de most az oil társaságok rv.-k fognak kitörni, ebből a MOL sem lesz kivétel, és itt bármi féle külső környezet, a finomítói árrés pl. nem fog játszani, és semmiféle algoritmus nem tud a rv. 3200 fölé menetelében akadályt gördíteni. Csak egy vélemény.
Nem értem, mért kell folyamatosan rugózni az árfolyamon, főleg annak tudatában, hogy milyen mozgásokat produkál általában hősünk.Masszív moderátori tevékenység áll az állandó szívatás mögött ez nyilvánvaló DE ez senkit nem lenne szabad megtévesszen, épp ellenkezőleg:a papír kibaszottul alul van árazva, nem kérdésfundamentumai stabilak fair értéke bőven 3k fölött van volt egy kimagasló osztalék, ami már kompenzál ezek a napok egy 3k fölötti célárhoz qrva jó lehetőségek a bővítésre, ugyanis ez még mindig ajándék kategória. Ha a célárat nem pár nap vagy hét (ad absurdum hónap) alatt csinálja meg, ehhez már bőven hozzászokhattunk, emlékezzünk csal a tavaly nyári periódusra, amikor majdnem törte a 20k-t és onnan mekkorát lehetett kaszálni a szintek megvételével. Sokan itt voltunk akkor is, most sem lesz másképp! Egy szó mint száz, előbb utóbb 3-assal kezdődő árfolyamnak örülhetünk, addig felesleges idegeskedni, ez a papír mindig jobban ki volt téve a modiszopatásnak és az unortodox mozgásnak.Kitartás és türelem, meg persze bővítés, eljön a várt célár és kiszálló, jó helyen van a pénzünk....szvsz.
Én kicsit beszorultam, drágábban vettem 3k felett oszti előtt. Majd az osztika kompenzál. Ma elég jól ráérezve 2916-on eladtam. Majd 2852-ért visszavettem. Mint kiderült, kissé korai volt a visszavétel. De így is jobban jártam jóval, mintha ültem volna rajta, bő 2 százalékot nyertem a 'shorton'. Darabszámot növeltem és egy kis pénz is maradt.
Adtad volna el csucson es nyitottal volna shortot....Te,Pali,Coach,Keffer,Balu Accept meg a tobbiek sokat tudnanak meselni a Mol meneteleseirol...De Te nem akarod elfogadni ezt a mozgast....marad az orok remeny hogy megindul es csak felfele megy...hany eve figyeled/figyeljuk a Molt ....hiaba... marad a remeny .meg a stressz....
4K-val sokan vitába állnának, de a 3.2K-3.5K szakik szerint is reális funda... sajnos a magyar broki jellegzetes húzása, hogy a magyar papírokat 20-25%-kal mindig akciósan tartják saját maguk biztonsága érdekében... és a zónán belül mindkét oldalt telepakolva bocsátják a kisbüfik elé kereskedésre...
Jo lenne mar, ha nem lenne ilyen negativ a kepe, kb ugy erzem mint egy olyan ceg lenne ami a csod szelen all. Ennek a molnak 4k felett kellene lennie, de amig megy a buz.zasa addig barmi lehet es csak utik, de kva unalmas maaar!!!
modinkat nem érdekli a külföld... a fej-váll alapján -23.6% fibo (2582) elérhető lesz, illeszkedni fog a down trendcsati aljra... hagyjuk is annyira elegem van a MOL-ból...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.