Reggel 2870 volt az első gondolat mikor láttam, hogy csorog lefelé, de 2910-es pakk lett belőle. Ha ma mégis meg lesz a 2870, akkor majd adok magamnak egy tockost:-))
És annyira jól megy ennek az alapnak, hogy esze ágában sincs 3000-en adni. Nem és nem!!! Csak 2900-en és környékén. Jellemzően alatta... Lehet ez a szerencseszáma?
Egyszerűen van egy kibaszott alap, ami jó gyj , jó hangulat, tehát UP folyamatban adja a pakkot, míg esésben vásárol... a long irányú 1-2 másik tag pedig kivár, illetve csak itt veszi meg... de kupon napján ez 3K felett lesz ...
nekem az sántit a dologban, hogy mi a f* nak szaraokdtak itt 2900 napokig (1 hét) erre a gyj-re várva ami azt mondjátok nagyon jó lett, ...fel felé kéne indulnia. Nem kóser ez, de ez van, most per pil lefelé áll.
még jó hogy reggel szóltam hogy kérdéses hogy mi vagyunk az okosak vagy a nagybüffencsek.......... nyugtatásul én is bővítettem a tl pakkomat.......faxa nap...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.