De hát nincs válság, csak az eddigi emelkedéseket korrigálják a piacok, aztán mehet minden tovább fel. Szerintem a MOL 2 héten belül eléri a 3400-at :)
2800-2830 az utolsó bástya (elvtárs). ha az tartja, akkor még él a remény, na persze nem 3300... ha bástya elvtárs elesik, akkor passz. alá tettem a stopot és kiszállok méltósággal 7% bukóban :D
el akadt a szavam , hozzá sem tudok szólni a beírásodhoz:)))))tudod most engem az izgat a legjobban hogy 30-50 ft emelik a liszt árát és drága lesz a kenyér:))))erre gerjedek:)))lassan ki kell mennem koldulni az utcára , vagy majd sörös dobozt gyűjtök abban van a biznisz,nem a tőzsdében:)))úgyhogy lehet mindig vészmadárkodni és riogatni a nagyközönséget......az ilyen 1600 ft beírásokkal:))még mindig 3400 körülire várom ezt a papírt!!! csak idő kérdése!!!
az a baj, ha emelkedik az ár, csökken a finomítói marzs, így esik. ha csökken az ár, akkor pedig az olajból való bevétel csökken, akkor meg azért esik :D
"Hat napja zuhan a kőolaj árfolyama, miután az USA nyersolaj kitermelése
új csúcsra emelkedett, míg Irán az olajkitermelésének növelését
jelentette be." Ez is baj itten.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.