Az első részével egyetértek de a vége kicsit sántít szerintem. A lakás törlesztő részletet lottózásra bízni kicsi necces. Nem hiszem hogy az eladó várna addig míg szerencsém lesz a lottón. vártam rá mert lottózom de nem jött be, ezt meg le kell rendezni valahogy, még ha idiótának is tartanak egyesek, vagy többesek
Mindenki ott herdálja el a pénzét ahol akarja!! Amúgy az alapok sokszor nem is saját pénzel játszanak,sok kis ember pénzét használják azok meg nem is tudnak róla. Aki meg lakástörlesztőre vette ki az inkább lotózon
Aki 10-12% bukóban jár egy normális fundamentumú részvényben,az hacsak nem egetverően rosszak a kilátások,akkor nem adja el a részvényeit.Persze ha életmentő műtétre kell a pénz,akkor megértem.
Nincs alapja:))Írhattál volna egyből 500-as molt az jobban hangzik:)))) sőt vezessék ki a molt a piacról az lenne a legjobb,vagy legyen 1ft a papír akkor fel vásárlom az egész molt:))))
akkor úgy látszik még sem én nem értem. LEÍROM MÉGEGYSZER : MIÉRT IDIÓTA AKI ITT ILYEN ÁRON ELAD? nekem ennyi problémám volt a hozzászólásoddal. aztán lehet humorizálni, lehet ezen jót is röhögsz
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.