De mégis, kitől vette meg a MOL az utóbbi papírokat.
lehet hogy tőllem is vett, de a 40-50 kásakat, 1 csoport adthatta át.
Szóval kinek fogyott annyira a készlete ?
netán az OMV nek ? :))
En abszolute pozi nelkul beszelek! Amit irok, azt csak korabbi tapasztalatimra hivatkozva teszem.Es mint minden eset, sikerulhet mas es maskeppen, foleg, hogy itt , ez tozsde, ezert a tevedes lehetoseget folvetem soraimban.De; amikor ilyen eladasok folynak egy papirban, es at igy "arfolyam karbantartjak" azt a statisztikai alapon szamolt emlekezetem szerint egy elobb-utobbi, -de inkabb az elobbi - eses kovet. A eses merteke nem tul verfagyaszto,jobbara nehany %, bar, az arfolyam ezek utan rovid idon belul ujra emelkedni kezd(het).Igaz mar 3 napja tart ez a fogom amit a tobbiek eresztenek dolog, es itt most egy sztori kozepetten is tartunk......
28600 -as szintrol beszelek.Szoval itt en nem vennem magam dugig vele.Csak ennyit akartam.
udvozlettel minden spekulans tarsamnak es baratomnak
Igen, és a napokban írtak róla, hogy dízelhiány van, a mol meg pont azt akar gyártani a szír olajból. Ausztriában, már vagy márfél évtizede folyamatosan nől a dizelautók száma, már a takinénik is azzal járnak, szóval jól fogy....
Roth Heizöle GmbH jelenleg 400.000 tonna kőolajterméket forgalmaz, és 20 töltőállomás mellett 52 automata dízel kútoszloppal rendelkezik, melyek a jövőben is Roth márkanév alatt működnek. A Roth Heizöle GmbH tulajdonában van 3 jelentős depo (Linz, Graz és Trofaiach) és rendelkezik a kőolajtermékek szállításához szükséges logisztikai eszközökkel.
sajna, ott nincs a lényeg, de ez az egyik ugródeszka.
a lényeg a piaci részesedése mekkora, de a fő lényeg, hogy mennyibe kerül nyitni egy kutat, ha normál és mennyibe ha "nem normál" - de ne a biora gondolj, hanem, hogy jellemzően milyen típusú kutakat üzemeltet a roth;
de gepida, itt nem lehet olvasni arról, amit gondolok v. tudok ...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.