éedekes h akik adják, ennyire másképp látják....mondjuk perpillanat nekem is 50 db maradt, tavaly sokkal kiráztak, 740 db volt most meg 340 viszont most nem ráztak ki, a kettőt kellett volna ötvözni, de nem panaszkodom
Bármit írhatsz persze,nem is haragszom,sok hülyeséget tudok írni én is.De az osztalékos papírokat veszik jobban,kérdés ki mit keres vele,nézd meg pl a Updétot...na mire jut osztalék nélkül!:)
Ilyen egyszerű!:)
Pontosan. Direkt nem viszik most át a 15600-n hogy lehessen írni: lefordult a betonellenállásról. Holott picsányi pakkal simán fölé tudnának menni. Színjáték az egész.
Nézd a jó oldalát,rég nem voltunk ilyen szinten
A másik van egy kisebb pakkom,ha lenyomják megy bele a maradék kp!
Na ezért nem merik már beverni,a későn ébredők,most lemaradnak.
már miért ne írnék, a véleményem szabad :)
volt profit? Nem, így megint eredménytartalékból fizet osztalékot, holott azt a tartalékot felhasználhatná növekedésre is, DE mivel kifizeti osztalékként nem tudja - ez egy üzenet is a jövőnek, hogy nem lesz nagy növekedés, ezért lesz egy idő után korlátos az emelkedés.
Te nem így látod? A MOL nem osztalékpapír. Én személy szerint jobban örülnék ha növekedésre költene - ésszel.
na menjenek a pi*ba.. ezt a papirt... Eljátszák a hatyu halálát, "szinészkednek" több hónapig, aztán pár miliárdal átmegy az egész addigi ellenáláson mint kés a vajon. Na erről ennyit. Már azon se lepődnék meg ha kapásból 16K alatt lennénk.
Ez így korrekt,csak ne írj olyat osztalék nélkül jobb lenne,mindenki tudja nem mi hajtjuk fel+le az árfolyamot.Tavaly is ment szépen osztalékra,mi van ha idén is legalább annyit megy?
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.