Baker, na ezt azért rossz végig nézni pozi nélkül. Ezt nem vártam volna.
FŐleg ha feljön bennem én hol dobtam és mit el*... akkor azért.... , de gondolom pár embernek ismerős érzés.
amennyiben amikor túladott volt még tudott utána mindig hónapokig tovább esni, talán amikor 1-2 napja túlvett akkor ezen is van remény hogy túllendüljön
meghoztam a döntést 15 körül azt hiszem kiszállok, az meglesz ma holnap....de lehet h megtartom ezt a 200-at, mert van készpénzem most, 15 meglesz ma....
Nem tudom... sosem éltem még át felminősítést (már ha tényleg lesz), viszont tény, hogy túlvett és 3 rés is van már... a felminősítés nagyon speci eset
ez így van, megtanultam és nem is csinálom....érdekes hatások, nehéz, mert megtörtént amit annyit beszéltünk, kint vagyunk a nyílt vízen, megtörtént, eljött, lezárult egy korszak, most legyünk okosak....
A CECE index új metodológiai átsúlyozása jön. Ma várhatóak a részletek, de annyit már most is lehet tudni, hogy 7,2 százalékról majdnem 18 százalékra növekszik a magyar részvények súlya a kosárban. A nagy vesztes a lengyel piac lesz. Így talán nem is meglepő, hogy pl. tegnap is kiegyensúlyozott vételt láthattunk a magyar piacon, azaz az összes blue chip-et vásárolták, vélhetőleg az intézményi befektetők. Az átállás a március 18-i záróárak alapján történik, azaz ez az aktivitás az elkövetkező napokban továbbra is fennállhat.
nem, 200 molom, meg olajom van per pillanat, ezeken a mollokon lassan van egy ezres tisztán....ugye most lett volna jó a full tőke, meglátjuk...ugye gyakorlatilag a felmin be van árazva mindenhol, érdekes lesz....
Erste: A CECE index új metodológiai átsúlyozása jön. Ma várhatóak a részletek, de annyit már most is lehet tudni, hogy 7,2 százalékról majdnem 18 százalékra növekszik a magyar részvények súlya a kosárban. . A nagy vesztes a lengyel piac lesz. Így talán nem is meglepő, hogy pl. tegnap is kiegyensúlyozott vételt láthattunk a magyar piacon, azaz az összes blue chip-et vásárolták, vélhetőleg az intézményi befektetők. Az átállás a március 18-i záróárak alapján történik, azaz ez az aktivitás az elkövetkező napokban továbbra is fennállhat.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.