Nagyon nem lesz olcsóbb a benzin se már,hogy néznének ki az útjaink ha nem lenne meg a tisztességes profit?
Békés megye pl. rossz bele gondolni mi volna ha nem lenne fagy télen csak eső mint most!:):)
2018-as választást nyerni akarják, mi mást akarhatnának.
Habony Árpi a rezsi, "háttérember", a MOL ezen szívni fog, látszik az árfolyamon, persze túl fogják húzni lefelé, mint mindent, ami után beáll, és jöhet az oszti rallycska.
Igazad van,majd el felejtettem azért buktam rajta mert tovább tartottam az osztalék miatt,amit bőkezűen utaltak is,otp dettó jövőre meg se próbálom.Csak a moll!Időben itt is lépni kell!
Benne?Te magad írtad irány 8000,azt hiszem.Nem bántani akarlak bocs ha tévesen írom most.Nagy gebasz lesz ha tényleg beesne oda,1% a részvényem,többi kp...várom a mutatványt!
Balu is lassan fullon van mert minden hullámot meg akar fogni 100ft-ért,nagy hiba!
7 éve nem volt annyira kevés pénze a kormánynak, mint most decemberben, akkor pedig még Gyurcsányék voltak hatalmon. Egyetlen hónap alatt több mint 1400 milliárd forintot költöttek el Orbánék.
Ezt senki sem tudja,vagy aki tudja maga generálja a folyamatot!
Találgatunk túl sok az oka,végül is mindegy ha olcsónak találod venni kell,mert a moll nagyobbat fog szólni,mint az oti+ricsi osztalékra!
Az oszti olyan mint a kutya vacsorája,szépen hangzik.Ha sikerül megfognom a részvényt,oszti előtt kiszórnom 2-szer,nem kockáztatnék meg egy beleragadást!Szép pénz az 500Ft,de ha meg lesz a 2000Ft/részvényem egyszer,elad és vissza vesz,két éve edződöm,s lehet jó rábaxok!
-3,5% most,cseppet se zavar,csak várok!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.