Nem lesz.
Tavaly 3400-as OTP-re átnyergelés volt a legjobb trade a MOL-ban, én is benéztem, mert azt hittem, hogy a MOL van jobban agyonverve, utána kényszerűen megállapítottam, hogy egy pofozó bábu.
Tegnap is mély nyugalommal konstatáltam a 6% körüli divergenciát a Ricsi javára, és csak 1 nap, és hány volt?
Basszus igazad lehet,de ha elindul a piac jobb lenne ha nem beragadva várnád,soká még az oszti.Persze Te tudod,ha sikerül megfogni azt a szintet amit gondolok nem ugrálok majd,várom a csodát.Jobb lett volna tavaly is,ha nem variálok.Harmada volt a nyereség.Sok sikert lehet most Neked lesz igazad!
ott nem jól kalkulálsz sztem maci h pl én sokszor kapkodva rosszul belépve megfogok 1000 ft ból 300-at, te meg nullát, benne hagyok én is hetet, ami kurva sok, de mégis kevesebb mint a nulla...persze jó lenne többet fogni....és hosszútávon meg nem bukok (ma is fogtam 100 pontot, oké szart se ér lehet mondani, de sok kicsi sokra megy
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.