A MOL árfolyamában az utolsó lényeges támaszpont a 13100 - 13150 forintos régió. Ennek elesése komoly eladási hullámot hozhat. Sajnos, egyre többen értékelik negatívan a MOL hosszútávú fundamentumát a Kurdisztáni "hitvesztés" miatt. Véleményünk szerint mindezek ellenére a MOL rövid-közép távú fundamentuma erős, bízunk újabb potenciálok rövidtávú megjelenésében.
130-on kaptam 10 darabot napira (remélem ez az alja) néha elkapom....:)
nem feltétlenül rám hallgat,csak a figyelmét hívtam fel a molra, de értem amit írsz,mert szokott kérdezgetni, de ő pl nem nézi napi szinten....én azért adtam el 13900-en mert naponta nézem, mondjuk aztán szépen végig kereskedtem, az emelkedést...meg most az esést is....
Te tanacsoltad neki, hogy vegyen. Egy nap megkerdezte volna toled, hogy "balu, eladjam?" Es te legjobb tudasod szerint PONTOSAN UGYANAZT a tanacsot adtad volna neki, amit sajat magadnak: koran kiszallni. Aztan ket-harom honap mulva megkerdezi megint, hogy "balu, most jo vetel?" Es te legjobb tudasod szerint PONTOSAN UGYANAZT a tanacsot adtad volna neki, amit sajat magadnak: koran beszallni.
Az eredmeny: kis nyereseg, nagy beragadas :-).
Akit a tozsde, meg a penz szaga egyszer megcsap, az aligha tud jol kiszallni. "Kaszaltam 5%-ot 2 honap alatt. Beleveszek ujra, mert megy 20k-ra, akkor az mar 10%..." stb.
Talan legjobban akkor jarna, ha ez az egesz Questoros musor 20k-ig most mar elhuzodna. Igy talan nem dobna a pakkjat bukoban, fordulo elott egy hettel.
milyen jó meglátás kimpaa, továbbítom majd neki, mondjuk ha eladja 15.000-en és visszaveszi itt az nem hülyeség...amúgy ha klotyón lehúzza a pénzt az is jobb, mint ami történt, mert legalább saját döntés
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.