van egy nagyon közeli barátom, az előbb hívott...questoros, az én tanácsomra vett molt, szép haszonnal el tudta volna adni, el is adta volna, de mire visszakapja a papírjait leesett az árfolyam...no komment...
halihó, minden oké, tele vagyok mollal költségekkel együtt 14045 átlaggal...forever mollyka jeligére...korai voltam mint mindig eladásban, vételben egyaránt, viszont szeretem és elfogadom magam...:)
He-he, ennél nagyobb górét keress bennfentes infóra...
Egyébként, amilyen gizda a mol, én most beállnék 12.800-ra, meg 12.500-ra, aztán lesz, mai lesz... (Bent is álltam, csak elköltöttem a zsét ricsire, meg 13.200-as molra)
ma már majdnem vettem MOL-t de vhogy nagyon úgy látom hogy hamarosan 12xxx-et is megnézetik vele. Shortolni nem merem most ettől függetlenül.
Nálad mi a szitu?
Egy ismerősöm nemsokára MOL alkalmazott lesz, jövő héten tudok vele dumálni ha minden összejön. Vmi logisztika/beszerzés góré pozit kapott meg. Sajnos nem a Herr Nádi helyére megy...
Nyugi, ha nem kapkodsz a vételekkel, lehet az még 12 alatti is!
:D:D:D:D
Egyébként, csak hogy ne zavarj mindig össze, ezúton javaslom, hogy vezessük be azt a fórum-szabványt, hogy Balu csak és kizárólag költségekkel együtt értett átlagot jelenthet be a későbbiekben! Bemondod itt a tuti számaidat, és elhiteted velem a király vételeidet, aztán meg kiderül, hogy a költségeket nem is számolod! Hát micsoda dolog itt hülyíteni a kedves fórumtársaid!
Teljesen fel vagyok háborodva! Nem kizárt, hogy kibontok egy sört emiatt!!!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.