Nem piacbefolyásolás, egy lassú kiszállást látunk épp valakitől.
Ha minden megy a "szokásos" módon akkor emelkedés majd jövőre lesz megint osztirally keretében.
Egyrészről bejött amit gondoltam 1 hete "várok még egy új lokális mély pontot". Namost az én képzetemben akár ez a mai nap folyamán meg is valósulat. Evickél még darabig, de a 14,2K környékén továbbra is várom.
Ha nagy erővel törné ezt a 13K feletti részt, akkor már 12560 környékébe szerintem beleviszik.
Na majd elválik.
Pakk továbbra is tartva.
Megj: durva hogy az oti hoz képest mennyire gyengélkedik.
Micsoda kavarás volt itt az előbb! Mintha kiürítették volna akönyv mindkét oldalát 5 másodpercre! 1-2 db-ok maradtak csak bent! Piszkos Fred nagyon kavarja....
kivették 200-ról a 4000 darabot mekkora gecik, piacbefolyásolás, megint kezdik....ami a béten megy....akkora geciség, nem igaz h ha többen jelentenénk, fogjunk már össze gyerekek....
És ráadásul 242/257-nél járt az árjegyző, mikor rádobta a 20.000 db-os vételt 257-re. Az olyan 13.550-es rv-árfolyam. Én majdnem eladtam neki a 235-ös certijeimet, de sokáig hezitáltam, és mire bedobtam eladásra, már nem adott neki az enyémből az árjegyző... Azóta azt hiszem 259, vagy 260 volt a legmagasabb vételi oldal... Lassan ott lehet kicsit idegeskedni is...
Én sem vagyok túl acélos, ca. de 13.350 felett pluszban dobhatom a certiket, rv-m meg csak 13.200-as van, szóval azért csúnya lenne, ha már nem néznénk 13.400 fölé, de az 550 környéké bekerár, az cikibb egy kissé...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.