ennél feljebb már ne vegyél... nem tudjuk, hogy sávtetőn vagyunk vagy tényleg megpróbál rést tömni.. ha netán innen leszakad akkor sávtetőztünk... akkor legközelebb megint csak 200/300 környéken mérlegelni...
No meg miből? Akkor se csökkent, amikor 3000 milliárdot raboltak ez a manyupokból. Sokkal jobb maszek vagyonná konvertálni, mint államadósságot csökkenteni.
Ez az Balu csak így tovább az 30K lesz majd 100K is havonta (persze ehhez vagy tőkeemelés vagy nagyobb árfolyammozgás kell), de TA alapján mindenképpen fejlődsz, gyűjtöd a tapasztalatot ! Gratula!
Az egy más tészta volt.
A felvásárlási láz 30K-ig hajtotta a Mol papírt anno.
Mo csak átvett pár papírt adott árfolyamon, nem pedig el kezdett piacon venni.
nem sokra, de én megelégednék havi harmincezerrel a tőzsdéből, mellette sok minden mást csinálok, nekem innen havi harminc elég lenne....persze az elmúlt két évben jóval több jött, meg jött a nagy telo bukó, meg a rengeteg mol hitel kamat, de megkerestem bőven mindkettőt itt a tőzsdén, tanultam, tapasztaltam és még pénzt is kerestem, ha nincs tavaly, most már romokba állna a portfólióm, azért nem áll romokban mert beépítettem a tavalyi tapasztalatot
A Moody's Investors Service megfontolja Magyarország államadósságának felminősítését, ha arra utaló jelek lesznek, hogy a kiszámíthatóbb gazdaságpolitika támogatja a növekedési kilátásokat vagy az államadósság határozottan csökken - olvasható a hitelminősítő évente megjelenő elemzésében.
"Egy biztos. Erősen érik a felminősítés. Ez hozhat valamiféle további hozamcsökkenést a kötvénypiacokra, hiszen akkor a magyar állampapírok vevőinek köre növekedhet, és ez még abban az esetben is hozhat valamiféle további hozamesést, ha a várható pozitív folyamatok nagy része már rég beárazódott. Ugyanakkor a részvénypiacon is lenne hatása, a kismértékben csökkenő hozamok és a nagyobb mértékben csökkenő kockázati prémium miatt (Erste metodológia). Mindezek ellenére a magyar részvény- és kötvénypiac nem igazán reagál a tegnap esti hírre. Ez is azt mutatja, hogy a pozitív folyamatok jelentős része valójában már korábban beárazódott a magyar piacon."
ha lesz komoly emelkedés, akkor OK, ha nem akkor kész tény, hogy ennyire tellett...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.