Jo egy vörös napunk van. Mindenütt...
Azthiszem én kiulom azt a mollyt. Bar mig ez a tamasz nem roggyan meg (mondjuk nincs itt tamasz csak elméletben..).
Hogy a turoba jon ki pluszra egy +0.4%-os nyereseg, ha levonod a borker dijakat? Nekem 0.45%/tranzakcio (cib). Talan ha napi van, akkor marad a 0.45 (eladas/vetel), de ha mar masik napon, akkor 0.9%, tehat minimum 1% kell hogy pluszban legyek.
végigvettem rendesen most 294 db van...hatot nem kaptam meg 520-on...végigvettem...615. 590, 570, 520 összesen 69 db meg volt egy napi ami kb 1750 ft hozott...ez a mai termés...
Mondom én, hogy short az irány! nem is értem miért várjátok fel?! beszükülésből, bármelyik irányba kitörhet! a gyorsjelentés napján megpróbált felfelé kitörni, de csúnyán behalt, így most jöhet a lekör... Nálam azóta short a papír...
ma eladtam 25 db 745-ön napi max az enyém kötött ott...:) visszavettem 630-on és vettem még 615-ön ...most 250 db-om van olyan 630 körüli átlaggal...ha lefelé megy 500-ig bővítek aztán ámen...
En is csak arra szoktam ha latok vk-nel pl -1 - et, akkor ranyomok egy + hogy 0 legyen, esetleg ha vkvel nagyon egyetertek, akkor ott amugy is +, de enyemet nem menti el, amint frissitek eltunik.
Mindegy, nem lenyeges, csak fura.
épp az erstével beszélek mert egy megbízás aminek tegnap le kellett volna járni magától, bent maradt a rendszerben és úgy csinál mintha létezne pedig nem is....senki nem tudja visszavonni...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.