kiestem a "ritmusból", most pedig partvonalról nézelődök: órástól lefelé minden felbontásban emelkedő trendcsati felső élen billeg és túlvett mindegyiken... alsó éle 750-800... oda várom, de már nem ma... (addig is Otiban volt egy kis "elintéznivalóm")
belülnyugodt voltam csak szerettem volna itt lenni,meg látni vettem volna még 700 körül sztem betoltam volna mindent ha látom...rádupláztam volna....250 volt és vettem volna még 250-et ez a max és a 250 napit itt dobnám...így meg már eladtam 100db-ot itt....persze h látom lehet nem így lett volna...nehéz megnyomni a gombot....mindenesetre a tegnapi vételek jók lettek...
igen, vagy még arra gondoltam "kint" alatt, ha be*ik Kina, és megérinti a szele amerikát és azért e két piac ha össze* magát akkor az már szerintem minket is vinne.
Én mot látatlanba meg előlegezem mollynak a 14750-15000 sávozgatást és eszerint fogok kereskedni először csak finoman (hogy mi lesz ebből még nem tudom).
De ha azt nézzük, teljesen mind1 hol ragadsz be 14400 vagy 14900 on. Mert ha innen lemegy a csába....akkor édes mind1.
Ha meg visszatér 14400 ra valamikor, akkor jó esélyes a 14900 at is "fogja érinteni...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.