épp megnyitottam volna a képet amit küldtél, mondom mi a francért nem hozza be akkor ment el kb nyolckor....komolyan basszus nem hittem el....elmentem a trafohoz, a tmobil aggregátorral biztosította a netet, upc baszott rá....na most én neten dolgozom mást is....nekem ez így váratlanul nagyon gáz....csomó telefon, stressz...
Igen, és "én is le közép hosszabb távon 13600-13800 szintre várom, de még előtte neki kell menjen a 14950-es szintnek", ez volt az elképzelésem Ez teljesült, ha tartom magam a korábbi elképzelésemhez akkor innenn le.
De ne menjen már le ..., tényleg jó gyj, alakul a cég, mi a tökszárért menne vissza le, főleg 12xxx ra. Az piszok rossz kép lenne Mol-ra nézve.(szerintem) Mondjuk még kicsit sávozgat itt aztán átlibbenhetne a 15K feletti részbe.
És nagyon remélem most újra kis kedvenc lesz molly, és ez a nap csak az első felvonás volt. Én meg vadászom belépőt.
Az élet 16:30 után kezdődik, add hozzá a jelenlegi árhoz a shotosok zárását, bőven lehet 15k felett. Persze addig sokaknak megremeg a keze és dobálják...Idegek harca, én még bírom és bízom!!
örülj neki, mert már tuti eladtad volna, ha hozzáférsz a dolgokhoz :)
ok, nem csesztetlek :) szerintem tesztelnie kell a 15k-t vagy ott add el, vagy egyszer tart ki MOL mellett hosszabb távon, aztán hátha meglesz az a Maldiv :)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.