látom forgalom van ez jó....vettem volna még az tuti látom volt...675 is...fasz ki van...pont ma soha nem volt...egy trafoházat festettek ami ellátja a upc-t ami hozzám bejön árammal, tehát nem is értesítettek, mert áramom volt csak netem nem....nem hiszem el....
szerinted mér mozgunk ennyire? a háttérben ott van :D
tanácstalan vagyok most. Elértük az első és a másod céláram. De innen hova tovább....
Talán ha voksolnom kéne, míg átviszi a 15K -t azért illene visszatesztelnie a 14750-14800 szintet is..aztán csak neki menni még eegyszer a hegynek. Más elképzelések?
Itt vagyok, totál váratlan áramkimaradás miatt nem volt netem most jött vissza SOS HELP van 250 db 715 nullás mit tegyek...? nem láttam semmit, nyolckor elment a net most jött vissza....sejthetitek....bazmeg hihetetlen...annyira szerettem volna látni a mai mozgást....
üzeni, hogy olvassa, hogy örültök, mert ígéretéhez híven kikapta nemrég az egész könyvet, és most több tízezer Mol-részvénnyel együtt meglépett a Maldívra ;)
Szeva....reggelt...neked jól mehet..és még a pakkod is eldurrant a saját céláradnál...Nem semmi!
Nem bízol a 15 000 feletti tartományban?
Nem véletlenül állunk itt...Át fogja törni, ha nem ma akkor pár napon belül (szerintem).
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.