Vettem én is még, a magyar tőzsde kifacsart logikájában néha bíztatóbb egy gyorsjelentés előtt, ha alacsony forgalom mellett kicsit leszúr. Tévedés joga fenntartva..:)
En azt gondolom, molly esetében, egy fajsulyos papírról beszelunk. Ha olyan jo lenne a mostani gyj vagy olyan súlyú, már rallyba kezdett volna korábban. Mollnal nehezen tudom elképzelni h egy kijövő gyj-re nagyot reagáljon UP irányba
En azt gondolom, molly esetében, egy fajsulyos papírról beszelunk. Ha olyan jo lenne a mostani gyj vagy olyan súlyú, már rallyba kezdett volna korábban. Mollnal nehezen tudom elképzelni h egy kijövő gyj-re nagyot reagáljon UP irányba.
En azt gondolom, molly esetében, egy fajsulyos papírról beszelunk. Ha olyan jo lenne a mostani gyj vagy olyan súlyú, már rallyba kezdett volna korábban. Mollnal nehezen tudom elképzelni h egy kijövő gyj-re nagyot reagáljon UP irányba.
Gulf Keystone:
Tegnap a kereskedés első időszakban -6%-on kereskedtek a GKP papírokkal, de délután, amikor kijött a hír, hogy fizetnek is a kurdok az olajért, akkor +30%-ra ugrott az árfolyam, és +22,3%-on zárta a tegnapi napot. Igaz nem ritka a 10-20-30%-os napi mozgása a GK-nak :)
Kuti "követőknek": Kuti Ákos Új műsorhoz új férfiak kellenek? - link
A lap szerint a bank új elemzőcsoportját Kuti Ákos fogja vezetni, aki korábban az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője volt.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.