mivel nem adtam el...így nem buktam, csak az egyenlegem csökkent 50 ronggyal...de reméljük ma bőségesen visszajön!na..de nem kenyérre kell, így várunk!
Ez is egy vélemény, speciel én ezt nem így látom, mert ahány ember annyi kereskedési forma, mindenki az egyéniségének megfelelően kereskedik és ez így helyes. Nekem, a Dt. rövid és hosszú távon is megéri veszteséget nem realizáltam az elmúlt években, jelenleg is csak "pár " db ricsiben ülök benne 4300 as átlagon. :-))
Gondoltam ha már melozok és van időm, csinálok egy chartot, hátha valaki szintén lát benne fantáziát. De nem szeretnék senkit befolyásolni a kereskedésében, (mivel nem mondanám még jártasnak ebben a témában magam, ismerkedem vele, maradjunk ennyiben)" !!!
Szóval, Elmondom miből indultam ki.
Számomra a totális csucs a rallyban nem az 5 ik nagy hullám vége ,(csupán egy 5-ik al hullám része). /Szépen látszik amint ék alakzat formálódik az (5)-ik hullámban./ majd törik, ezzel indul is az "A" hullám formálódása.
Namost ebből kiindulva fiboztam.
Az utolsó nagy impulzus "5."-ik hullám, 61,8% áig korrigált le az "A" hullám.
Továbbá, ha ezzel a napokban elért (14830as) csucsal kész lett az (esetleges "B"hullám ami az "5-A" esés 50% ának felel meg. //Én mondjuk 61,8% ig vártam, de lehet nem fog összejönni - //Viszont még kialakulhat egy emelkedő trendcsatorna, azzal mintegy elérve azt a 61,8% fibo szintet, csak akkor meg sántítana ez a "B" hullámú szerkezet// - akkor jön a "C" hullám ami "Down", "A" hullám kezdő alá. (zz formáció). Ott pedig érdemi támasz leginkább a rally idelyén meghagyott rés körül lenne. (persze felpattanásokkal 5 -ös hullámszerkezettel fűszerezve)
A tegnapi esés felét lefogja dolgozni a nap végére.
Ezzel a stopposokat kiszórták és olcsóbban lehet vásárolni.
Nyugi nem kell beijedni.
Hamarosan a 15.000-et is elérjük.
(szerintem)
A tőkeáttétet abból gondolom, hogy kb. 7 millás sima long pakkot véve nem fogja máris ilyen bukóval zárni, ha zárásra nem az ideális irányban áll... ehhez kényszer kell (tőkeáttét) vagy egy "tévesen felvett" pozi drasztikus (félelemmel teli) lezárása...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.