A tegnapi zárót,hogy sikerült össze hozni? A napközbeni 12410-ből záróra 12150! Na ehhez kellett pofa,és délig nem volt 290mil. szerintem! 285-380-on eladtam minden rv.t mert féltem az ismételt beveréstől. Hajrá tovább venni mindig lehet,a kiszállás nehezebb!
köszi hogy ezt leírtad de azt tudjuk és ki is nyilatkozták hogy keresik a befektetési lehetőségeket a régión belül is. szerintem jó volna és bele is illene a képbe ha jó áron megkapják
Rá jöttem mindig meg van a frankó mondóka mit mire vettek!De azt is tudjuk,hányszor beverték záróra!Örülök szép lett a napotok,nekem sikerült eladni szépen! Lassan rájöhetünk mióta az elvtársi broki boltok csődbe mentek,és egyre kevesebb a tér a közös kincstárból shortolni lassan minden papír észhez tér!Jó lesz ez valamikor,de amíg megy a bennfentes kereskedés addig csak szerencsével lehet irányba állni!Kíváncsi vagyok holnapra kp. kikészítve!
sziasztok Mollysok! En Szloveniaban elek es innen kovetem a reszvenyt. Ezt nem irtak meg a Magyar lapok, de leirom nektek mirol suttognak szloveneknel. A Petrol (szloven olajipari vallalat) nem integralt korporacio, mint a MOL. Foleg derivativok ertekesitesebol szarmazik a bevetele es a szloven piac tobb mint 50%-at birtokolja. Ujfennt energiaipari cegekbe vasarolja be magat. Miert is irom ezt nektek? Egy cseh bank megvette 8%-at a cegnek. A befekteto kilete nem ismert, de a szlovenok tudni velik a MOL all a tranzakcio mogott.
Nem ez a hir inditja meg a MOL-t, de gondoltam megosztom veletek....
egy lófütyit arra vették:)
A nettó olajkitermelők viszont arra estek? Hogy is van ez? Hisz a Molnak nem sok köze nem volt az olajáreséshez, de az emelkedéshez igen?:))) link
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.