nem jó a napi több okból sem sztem...én is csak most a mol miatt...mert látom bent a lehetőséget...és beragadtam telóba és legalább a kamatot így szeretném összehozni de amint megvan abbahagyom...
Én az Erste Netbrokeren keresztül jutottam Mol részvényekhez.
Pluszban kell még kérnem részvénykönyvi bejegyzést???
Egyébként nem kapok osztalékot? Erről nem tudtam eddig. Köszönöm a választ előre is!
"A Mol április 24-én megtartott éves rendes közgyűlése a 2013-as üzleti évre 60 milliárd forint osztalék kifizetését hagyta jóvá – emlékeztet közleményében a társaság. A saját részvényre eső osztalékot részvényeik arányában fizetik ki az osztalékra jogosult részvényesek között. Ez alapján az egy részvényre eső osztalék annak függvényében változik, hogy a társaság tulajdonában hány darab Mol törzsrészvény van az osztalékfizetés fordulónapján.
Az osztalékfizetést megelőző tulajdonosi megfeleltetés fordulónapja május 29. Ennek megfelelően a 2013. évi osztalékra jogosító Mol részvényeket utoljára május 26-án lehet vásárolni a BÉT-en valamint a Varsói Értéktőzsdén T+3 napos elszámolás esetén.
Osztalékra azok a természetes és jogi személyek jogosultak, akik a tulajdonosi megfeleltetés fordulónapján a Mol részvények tulajdonosai, és kérték részvénykönyvi bejegyzésüket."
(MTI)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.