Mondjuk eladó sincs nagyon, ez is jó jel a 13300-s verziónak. A kicsik dobálóznak, a nagyok meg néha támasztanak kicsit.
A 12000-s verziónak meg az hogy miért nem veszik ha olcsó és sok az osztalék?
KBC elemzések stílusa megváltozott még ha még mindig az Egon-é. Ő sokkal konkrétabb volt sokzsor. Most erre fog menni. A 11K-t bemondta 14K-nál. Tavalyi 5300-s OTP-t is megmondta talán 4800-ná.
Azért be szoktak jönni a dolgai.
A legjobb Egon elemzése. Felfele megint nekimehet a 13300 -nak , de ha lefele megy akkor 12000 ig is lemehet. Basszus így én is tudok elemezni. Most akkor melyik a 2 közül???
hát....hm...beszopattak engem is tegnap visszavettem amit zártam szerdán azzal h most kitör...hát kitört...ráadásul hitelre van amit visszavettem 13240-en...ha nem lett volna putyin sztem kitört volna...13300 fölé
Shortot realizál? Oké. Kinek a pakkjait veszi meg, ha ilyen jó az osztalék? Miért adja el az aki eladja?
Továbbá amikor bejelentették az osztalékot, akkor a longos vevők és shortzárók együttes hatása szerintem nagyobbnak kellett volna lenni.
Még a vezetőségnek sem érdeke hogy az árfolyam felfelé vegye az irányt! Ahogy megszólalt a főnök azonnal esésbe fordult! :(
Törölt felhasználó2014. 04. 24. 18:22
Nem tudja valaki értelmezni ezt:
Korábban beszámoltunk arról, hogy kalkulációink szerint a 60 milliárd forintos kifizetés egy részvényre vetítve 588-603 forint körül lehet, míg az egyszeri kifizetéstől eltekintve 470 forint körüli egy részvényre jutó osztalék adódik.
?
Mármint az egyszeri kifizetéstől eltekintve 470 Ft osztalék adódik.
Milyen egyszeri kifizetés?
Törölt felhasználó2014. 04. 24. 18:18
Valaki meg tudná mondani, hogy a Portfolio-s cikkben mit jelent a:
Korábban beszámoltunk arról, hogy kalkulációink szerint a 60 milliárd forintos kifizetés egy részvényre vetítve 588-603 forint körül lehet, míg az egyszeri kifizetéstől eltekintve 470 forint körüli egy részvényre jutó osztalék adódik.
mondatból az "egyszeri kifizetéstől eltekintve 470 forint osztalék...adódik" rész?
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.