Az az igazság, hogy a legjobb anyagok mind angolul vannak, magyar könyvekkel - nem "arcoskodásból" - nem foglalkozom. Angolul nagyon sok könyv letölthető az Internetről (tehát praktikus oka van).
Törölt felhasználó2009. 11. 05. 15:32
..akkor lennék nyugodt, ha forgalommal mennék felfelé és pl. 15200 felett zárnánk..akkor talán már-már lehetne is reménykedni
Szarvasvadász nekem is felkeltette az érdeklődésemet a hullámelmélet - tudod, nagyon szeretem a tengert :D -, s meg is néztem azt a linket, amit adtál, de sajnos amikor megtanultam spanyolul, akkor még nem tudtam, hogy tőzsdézni is fogok az életemben, s így az angol nekem kínai. Nincs valamilyen közérthető nyelven (pl. magyar :-)) ) is leírás erről?
A Google-ba még nem írtam be, mert attól félek, hogy csak és kizárólag az Egon elemzéseit adná ki az Eliott-ra :D
Tapasztalat alapján, ha most pirosak lennének a futik hidd el nem menne felfelé minden, a mol mindig egy kis elcsúszásban van, ha megfigyeled van hogy nem tud esni a többiekkel együtt, és az is biztos hogy az új csúcsokat lemaradással teljesíti, de ha fáziskéséssel is de teljesülnek.
Hjanek, még egy kis gond lehet: korábban írtam, hogy napon belül a "zaj" miatt a hullámelmélet elég pontatlan, ezért az is lehet, hogy most értük még csak el az 1. hullám tetejét (tehát 14945 helyett 15085). Ebben az esetben még le kell néznünk 14830 körülre, onnan tovább fel, stb.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.