Szerintem nyitasi korrekcionak nagyon korai volt, de legyen igazad. En tartom. Esesre nincsen ok es valoban az lett volna a nagy gond, ha kezdesnek esunk.
ahogy korbeolvastam, nekem ugy tunik, h igazabol csak a portfolio kelti a panikot, de egyebkent mintha a vilagot kovetnenk most ma eddig napon belul is - amikor az esik, akkor mi is, ha megy, akkor mi is...
most epp esett, most meg epp megy. Szoval tiszta lutri, de nekem ugy tunik, h strategiailag rendben van a MOL, s a valsag is enyhul, igy hosszu tavon szerintem biztos bull. - remeljuk rovidtavon is az lesz :)
No, hajra! :)
"A közlemény idézi Hernádi Zsolt elnök-vezérigazgatót, aki szerint az első félévben a Mol a hatékonyság növelésének köszönhetően stabil működési eredménnyel zárt a továbbra is nehéz külső környezet ellenére. A társaság stratégiai szempontból a második negyedévben két olyan jelentős lépést tett, amelyek nemcsak megerősítették pozícióját Horvátországban (INA) és a Közel-Keleten (Pearl Petroleum Company), de hosszú távú növekedési potenciált adnak a csoport számára." link
Nem lesz ma semmi adat usából ami fontos lenne. nagyon gondolkodok eladjam e mindet ma vagy átvigyem e jövő hétre. 24ik szülinapomra vettem májusban, volt már jobb ajándékom is :))
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.