Nem erről van szó, csak mivel mindenkinek más a kockázat tűrő képessége is, így más az a szint amit jó beszállónak lát. Illetve az időtáv sem mindegy. Egyébként, ha Trump tényleg felfüggeszti egy időre Irán csesztetését, akkor holnap azt gondolom, hogy zöld lesz a nap.
Ennek hatására kezdett csökkeni az olaj ára és a 10 éves kötvény kamata. Jó lenne, ha ez kitartana holnapig. Trump: We are having productive discussions with the Islamic Republic of Iran," Trump wrote in a post on Truth Social. "We will not be attacking Iran at any time prior to the midterm elections to be held in the United States on November 3rd.
Téged is hobbyból tiltanak ki máshonnan biztos😊 Egyébként még mindig várom, hogy mi a bajotok azzal, hogy az olaj és kötvény agyonbasz mindent és mindenkit. Ezzel ugyan kinek ártottam?
Szerintem nem a tényekkel van itt gond, hanem hogy minek mondod nem fórumozol itt, ha mégis? Persze kényelmes lenne elvinni abba az irányba, hogy tény vagy nem tény amit írtál, csak jelen esetben nem ez a lényeg. Beismerni gerincesebb lenne, mint a tények mögé bújni, de te tudod.
na most van baj. https://www.investing.com/indices/us-spx-500 S&P hanging manről lefikázott megy a buli: https://www.youtube.com/watch?v=Hnj_EMDUfjY Abban biztos vagyok,h először a többi piac esik, és csak utána USA, földbe döngölnek mindenkit előtte Saját magukat próbálják először tartani, ha az sem megy, akkor mindenki együtt esik USA zászlóshajóival.
– értékelte a helyzetet Miró József, az Erste Befektetési Zrt. vezető elemzője, aki szerint ugyanakkor ennek nem kellene így lennie, hiszen a szintén perifériás lengyel bankok 6-7, míg a cseh bankok valamivel több mint 10 százalékot estek az elmúlt időszakban.A szakértő szerint a bankszektor mai alulteljesítésében a makrokörnyezet romlása (költségvetései kihatások) és a profitrealizálás is fontos szerepet játszik, az OTP esetében is. Éppen ezért egy kicsit túlfűtöttnek tűnik a gyors esés.Csányiék megfékezheték a zuhanást, de ehhez a jegybank is kellMiró József szerint adódik a kérdés, hogy ebben a helyzetben miért nem vásárol saját részvényeket. Erre szerinte az a válasz, hogy egyelőre nem rendelkezik MNB engedéllyel, ugyanis az előző 60 milliárd forintos MNB jóváhagyást már felhasználta. A társaság július 23-án vásárolt utoljára saját részvényt, s a teljes csomag bekerülési átlagára 46 077 forint volt. /vg.hu./
Mert csak 10 éve volt 8-9e között az otp? Idézlek a másik fórumból: "Èn írtam, nem izgulok az OTP-n mert többet tudok a bankokról, mint akik ott írkálnak." Te aki oly sokat tudsz a bankokról, még azzal sem vagy tisztában mikor volt 8e az otp. Én azt javaslom, fogadd meg a tanácsod és csendesedjél el, mert nem kicsit égő hogy még te vergődsz mikor szembesítve vagy a hazudozásaiddal.
OTP részvényesek ide!