Az ilyen joker féle bohócokat hintaztatják . Sose fogod megérteni hogy az ősszképet nézve ma is K mindegy hogy 46120 vagy 47000 . Lowereknek bohockodni meg idegeskedni jó ..
Vésd fel a faladra a 53k-t, ahogy azt tetted eddig is. Én 46400 fölötti nyitót vártam, amit azonnal rommá vernek. Nem így lett? Te meg a longosok megtestesítője, csak a long paripát látod, bármi áron. Hát akkor tartsad. Nézd meg Pomperj tippmixét a MOL topicban, nem értem miért nem ide tette be, hanem a MOL-ba. Ereszt a lufi.
Szoktam írni, nem magyarázom többet. Drága elad. Olcsó visszavesz. Próbál hígítani, a drágát kidobálni, és minél kisebb-olcsóbb átlagot elérni. Nem én írtam: az OTP GYJ stagnálálst hozott, vagy aki előre tekint, az majd Q3-nál tekintsen előre, ha jobb. Ha nem jobb, akkor az lesz a második Q-negyedév, ami csökkenő stagnálás. Ilyen cégbe pedig kevesen fektetnek már, főleg ATH közelségben. PKO és társai miért mennek, mert lehet hogy ott még csillog az aranyrúd a fiókban, ami itt már nem csillog, hanem próbál menekülni, csak nem tud. // EUR HUF / USD HUF árfolyam szintén fontos, ezt is magyaráztam anno. Nem írom le újra.
Minden évben hosszú évek óta minden nap van pár OTP-t temető okoskodó aki aztán szénné égeti magát .. Nem értem miért mindig itt kell erőlködni ? Miért nem egyszerűbb lóg bán eltenni évről évre a hasznot . Ehelyett szőrszálhasogatni , vergődni minden baromságot ide hozni az kell ..
OTP részvényesek ide!