Tegnapi csucstol több mint ezerre vagyunk. Persze most nem megy szembe a piaccal mint az előző 2 hétben. Remek. Amugy mitől szakad ennyire egész europa?
Igazából, ahogy korábban is irtam én nem a TA-t szoktam nézni. Kb 46.280-46.470 körül azonositottam egy izmos támaszt, amit akár át is vihet, de hétvégén már nem akartam poziban maradni. a múlt heti shortból maradt kb 1/5 , nagyjából azon az áron amin most elment az egész, és még tegnap is rávettem többször, talán 822 volt az utolsó. Riskmanagment szempontjából ez volt az ésszerű eladás, mondjuk én fosos vagyok. A tegnapi nap emelkedése az én logikám szerint csapda volt, tehát idézőjelben csak ki kellett várni az esést. És itt ezen a szinten remegett meg a kezem...
Mi volt az a pont, ami miatt úgy döntöttél,h lezárod? Én most ránéztem a chartra. 6db M15 gyertya alja 46430. A 14:15-ös gyertya "érdekes". Néha összenézem az OTP-t, mikor állt meg, DAX mit csinált eddig ma (végig esett ugyebár), mikor állt meg? 14:15-kor. Nincsenek véletlenek. Valószínűleg az átsúlyozás miatt (előző napokban) felhúzták, megtépték, legyen honnan esni, de a fő támasz nem sérült a daxban, 25360 + 20as mutyi 25380, és azóta szép óvatosan pöty-pöty-pöty felfele 4db emelkedő alj tető kombináció, a padlóról. Bár a BoJ féle kamatemelés meglepetést okozott. Máskor is volt már átsúlyozás, nem volt túl nagy hatása az OTP-re, főleg nem akkora, hogy 47400-ról lezúgjon 46400-re. Ráfogjuk az átsúlyozásra, de szerintem csak realizáltak egyet, egybekötve ezzel a CECE és társai marhasággal. Még 8 perc és USA kinyit, ez a döntö momentum.
Gratulálok kedves és kitartó shortos társa(i)mnak 1800-nál (4400db)!Szép munka volt! Figyeltem tegnap óta a könyvet és őszinte elismerésem... Szép munka volt! Én kiugrottam és 1792-nél zártam a pozit.
minden ott van a charton. meg kell nézni a fontos, imádott szintjeit. 45900/46400/46580/47000 ezeket battyogja visszafele, amíg nincs meg a megfelelő likviditása ahhoz,h újra longba álljon. 44000 foggal körömmel. 47000-47280-47440, megcsinálta, kicsit realizál. Azt kell figyelni, amit az előző esetekben is, milyen minta mentén fordul, mit csinál, hogyan építkezik.
OTP részvényesek ide!