Hat nem biztos hogy most hallgattam volna jokerre. Csak mondom kb kitortunk , olajar csokken. Ha szerencsed van ugyan eshetunk ki tudja de nem mondanam a shortot eletbiztositasnak
Másik megfigyelés. Ha szar adat jön, abban a másodpercben jön egy izmos felszúrás, short stop kivétel, majd a köv másodpercben beszakad.Ugyanez fordítva. Jó adat, leszakadással indít: shortokat zárni kell, amilyen mélyen csak lehet, majd kilövés. Gyors emberi kéz.. hogyne. már a portfolio is nem egyszer írta,h kereskedő algoritmusok vannak, akkor miért ne gondolkodnék robot ésszel? Ha be akarnék szakadni, azt bármi áron magasról tenném, amíg futja a tőke a longra, addig erőltetném, és amint megvannak a beszálló pozik az esésre, akkor jöhet az öntés, akkor megéri önteni.. https://www.investing.com/indices/nq-100-chart 2026.09.03 16:56 furcsa mozgás, én ezt láttam akkor reral-time. Majd Jön egy közel 70 pontos öntés, amit a köv percben már longos gyertya követ. majd 7 perc elteltével a 29200 már 29400. én 17:22-kor szálltam be a ringbe, tegnapig vártam vele, mire nagy nehezen hajlandó volt visszavánszorogni. Ehhez az kellett, hogy a brent több napon át megállás nékül emelkedjen 93-tól 110-ig, a 110-es napra estek össze csak, mert oda kellett a tőke, az olaj longhoz. Olaj kivégezve, +10% 1 nap, lehet realizálni, mehet vissza a tőke USA-ba, NQ-ba, ami már 29300, nem 29000. Mi történt 16:56-kor? Bessent arról beszélt, hogy nem lesz kamatemelés, azóta az USA 10Y hozam 4,7-ről felment 4,94-re, vagyis +25bp, mégis azt áraznak a piacok. Általában az ilyen hír alapú megpattanásokat visszaborulás követ, idővel. Most mi történik az olaljjal? Szimplán realizál egyet robotka, és tápolja azt, aminek szüksége van rá, "bármi áron".
Nem off-olok többet, még 1 utolsó: 14:30-es adatot figyeld majd. Ha szar, az olaj kilő, pedig tök logikátlan. :D Ha jó adat, az olaj beszakad, szintén tök logikátlan, mert a tőke oda vándorol, ahol több profit lehetőséget lát, vagyis robotka látja, a pozikból.
OTPnél az 1h exponenciális emelkedése vége 1. körben: 46570. (10órás gyertya) a következő lemegy 46190-ig, gyártottak az óra végére gyártottak kalapácsot, ami a további vételi erőt sugallja. A következő teteje már csak 46550: dupla tető feeling. Én hiszek a szép kerek stoppokban, ami a 46000. Vagy ha nagyon TA b@zi vagyok, akkor a mai nap alja 45770, mert ha ez elesik, akkor onnantól a mai nap egy fals kitörés a reggel rajzolt fekete ékből. Tehát ideálisan addig nincs kétség, amíg nem akad el, 1h-4h. 1h már elakadt, jön a 4h, még akkor sincs semmi, ha holnap 46000-ről megint fellövik még tovább. A mai 14:30-as USA inflációs adatok meg fogják határozni a mai nap hátralévő részét. Ha jó adatok jönnek, giga kilövés. Mert akkor a tegnapi EKB kamatemelést akár totálisan ignoreálja, egy FED csökkentéssel megfűszerezve. Trump és még sokan mások, már nyomást gyakorolnak a FED-re, hogy kamatcsökkentés, de a hozamok mégis tovább emelkedtek, olaj a tűzre, főleg az olaj rally fényében. kb. tőke 40%-ával van egy nq shortom, egy életem egy halálom.
https://www.forexfactory.com/ ma 14:30 USA inflációs adatok érkeznek. ha véletlenül emelkedő infálció jön, 4,94-es hozamnál, akkor baj van. de nagyon nagy a boldogság, mintha előre tudnák, hogy jó adat jön.
Épphogy kilő, de már leszívja valami... vagy épphogy letörik, már visszajön. "Gyors kéz", ja, 5-10 helyen egyszerre, én csak ennyit nézek, ennyit látok. Ami longos, azt így próbálja szinten tartani robotka. Ami túl lett húzva, abból elad, abból realizál. (most az olajból) Alapvetően a csordogáló olaj maximum a közönségnek pozitív, mert látják, mintha csökkenne a nyomás, és USA már +1%, a nagy semmire. NQ tegnap a brent kilövésre -1.5%, ma meg +1,2%, csak mert korrigál. Érdemi változás nem várható, inkább további eszkaláció. Tehát hogy fog megoldódni ez az olaj para? Már 700+ a dízel Én várom a 120 feletti brentet, akkor megint pislog a 800+, főleg ha még hiány is lesz belőle. HA előtted van az arany chartja, ott is volt egy öntés 12:02-kor, meg 10:24-kor egy "kilövés" feeling. Tehát a gyors kéz egyszerre tud kattintgatni? :D
Bocsi — tényleg nem akartam szétbaszni / trollkodni semmit, nincs is ilyen szándékom. Elsőre nem ment a posztolás ezen a fiókon, azt hittem talán újra kell regisztrálni, és naivan beleírtam valamit ami félrement. Nem azért jöttem, hogy bárkit basztassak; ha zavaró volt, elnézést, maradok a normál hozzászólásnál.
Igen. Pont ilyen feltankolás volt a 44100 as aljjal. Próbálták a 43 at is kivenni, de 20 milliárdos napokkal sem ment. Egybankárék védték a tl123 at. Megjegyzem ők sem jártak rosszul a támasztással, szép nyerőben vannak már. 51 felett meg főleg. Csak hát ahhoz milliárdok kellettek. 45 ös átlagú felhalmozás plusz 6 ezer nyerő? Azt elfogadnád, tamask?
OTP részvényesek ide!