Szerintem akkor certi KO, alaptermék ára eléri a meghatározott szintet, a certi megszűnik. Alaptermék piaca számít, nem a BÉT nyitvatartása. Magyar részvény alaptermékű certi (pl. OTP, MTEL) nyilván függ a magyar piac nyitvartásától, de más termékeknél nem függ (olaj és egyéb áru derivatívnál független a BÉT-től, ill. ha egy LH vagy VW certinél mondjuk DE ünnep miatt zárva van Frankfurt, akkor azokra nincs kereskedés, így itt KO - és árjegyzés- sincs.)
Nem egeszen, mert a poziciommal szembe szokott menni, es tegnap vettem kis shortot, igy ma nyilvan emelkedett amikor minden más esett 😀 Oké, otp is piros, de csak a tegnapi záróhoz, amit kissé tulhuztak tegnap, de az egesz napos kereskedés átlaga valamivel alacsonyabban volt mint a mai átlag volt, es záróban ma is felhúztak. Ha holnap is ilyen piros hangulat lesz kint, akkor holnap már ennek is esni kell, nem mehet szembe a piaccal tul sokáig.
Mintha azt igérte volna Bessent, hogy mától kötvények visszavásárlásába fog az amerikai állam, ez lehetővé teszi a további kamatemelések elmaradását. És indulhat a rally.
Mi történt? Jött valami jo hir? Elkezdett emelkedni minden. Vagy csak az esés korrekciója? Amugy én már biztos vagyok, hogy tegnapi záróban azért huzták annyira túl, hogy legyen honnan esni ma, igy nem megy 45ezer alá. Igy viszont megint bukta a kis shortom.
OTP részvényesek ide!