Tudjuk ki ad el A 8000 en bevásárlók. És hogy miért? 36 ezer nyereségért. Irigylem őket. Van egy tyúkjuk ami nem aranytojást tojik hanem 8000 beker áru otp részvényeket
Eleg massziv bazis epul 44-46 kornyeken gyakorlatilag junius ota itt oldalazunk . Valaki kitaraz de valaki ezt nagy tetelben veszi. Olyan 10-11 milli darabos forgalom volt azota. Aki 44 nel vett nem 46 nal ad el … vagyis lehet csak nem logikus. Szoval barmi celja van az eladonak egy biztos eleg eros bazis epult ki .
Mar 400 nal voltunk majd elkezdtek radobalni szazasaval a pakkokat jo par ezer darabot … amikor erosodne bumm a vevokre dobnak egy csomo papirt . Viszont azt latni ha nincs itt az elado eleg jol menne … kerdes mi a celja az eladonak es mennyi puskapor van még nala
https://www.tradingview.com/symbols/TVC-US10Y/ én ezt figyelgetem. év elején, meg tavaly, 4,5 % körül már kongatták a vészharangot. most 4,7 körül már "ejj-ejj", most meg már 4,79 vagyis 4,8%. Most nincs baj?
Mai naprol beszelek. Tegnap már 1500 korül járt, azt hittem ma bemegy 1400 ala. Ott vettem volna hogy az utána kovetkezo felpattanasban dobjam, de nem, az emelkedik, otp meg nagy forgalommal esik.
Persze Ők részvényben játsszák meg a 100 ezret. Viszont azért a zsákmányért is nagy ám a verseny. Egymásra kell licitálniuk. Kvázi vaklicittel. Mert bármikor jöhet egy 50 ezer db piaci vétel. Eladott egy alap pl 300 000 ret és a végén másik alapé lesz a jutalomfalat. Az mekkora cumi.
OTP részvényesek ide!