Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 07. 24. 12:59

OTP részvényesek ide!  

akik otp részvénnyel kereskednek
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Uhura
Uhura szombat, 16:34
Előzmény: #1335838  error
Nekem 4 napja jött levél az erstétől hogy a tl122 kiütésre került maradvány érték 11k. 
Mondta is magamban Lou nak igaza lett mert kiütötték mind a szél. 
Uhura
Uhura szombat, 16:29
Előzmény: #1335812  ktamask
Hát szerintem a tankok kb 100-on 100-at esznek. De már kb 25 éve voltam katona lehet rosszul emlékszem. 
error szombat, 16:19
Előzmény: #1335835  Uhura
Igen, a halott befektető a jó befektető, aki nem ugrál ki-be 😀 A BTC-nél állítólag a sortosokat szórták ki, azért volt ez a felpattanás, lehet tényleg így volt, ha visszamegy pár napon belül akkor igaz lehet. Az OTP továbbra is longos sztem, 44.5-45 alatt jó vétel, ha bízunk az 50K körüli árban, TL110-ből még veszek, ha lesz. Minden pénzem én sem ide tervezem azért, nézegetek, az Mtelekom és a Richter valamint az ANY amit csipegetek, valamit ugye kell venni, mert nem bírok én sem a véremmel 🤷‍♂️ Azért lehet nagy szerencse pár embernek, hogy nem jött ki az OTP TL122 certije cca. 43K-s korlát árral...
Uhura
Uhura szombat, 16:18
Előzmény: #1335836  Uhura
Ez lemaradt: Meg jó pihenést.  Meg detoxot. JW
Uhura
Uhura szombat, 16:15
Előzmény: #1335834  JokerWizard
Hova várod a nagy C korrekció árat? Mennyire gondolod nagynak a mostani korrekciós sorozatott hol talàl ajat , mert az 50%-nekem nagyon erős . 40k körül van egy eleg erős támasz zóna ebben ha nem akkad el akkor kb serül a hosszútavú long és újra kell írni a célokat. 
Uhura
Uhura szombat, 15:58
Előzmény: #1335827  error
A vicces az, hogy sorban likvidáltam a BTc pozikat még szerdán azt hiszem, meg minuszos szarokat szépen kivágtam pl Cardano pakkot.
Erre b.... rallyzott a btc meg a cardano meg minden kripto szar. 
Van egy srac akinek nézem az elemzéseit a TW-n Execavo , meg olvastam , néztem mondom értem mindenki várja 35-50k közé , van benne valami igazából úgy voltam nincs energiám a piros minuszokat nézni bár most úgy vettem btc hogy 3-4 évig nem nyúlok hozza bármi is lesz de mondom most még annyi minusz kösszi nem. De F voltam es jött a Super Marió és levert a kalapácsával. 
Eközben a réz végre jelentős pluszban van, az arany is szépet ment, a co2 is kezd éledezni megint neki megy a 81-nek , vagyis azt érzem zöldülünk .... jelen helyzetben én azt merném mondani gappal nyitunk hétfőn otp, mol, talán richer is. Mert vége a pihinek kezdődik a broki szezon. Pedig tudom esnie kéne de most ez az érzésem, semmilyen technikai, vagy funda érvem nincs. 
Ha esik akkor 45.3-5k ig várok ha beüti 44k körül vennék kb elöször egy kis kereső pakott ha tovább esik akkor és leüti a 43.8k at akkor megvárom 41.5 ig leviszik-e, ha ott megáll akkor 41.5k körül egy nagyobbat, ha átvisszi akkor várok, megnézük hol az alja és az visszapttanásban 2-3 pakkal 2-5m lépésekben, ha visszaforduln akkor 41.5k-tól 500 ft árközökkel 44 ig töltenék 5 lépésben kb 5-10 misis pakkokkal. Innen mehet ameddig lát, kiszállási pont 50k körül.  Ne vennék többet 50 m-nél , mert ígyis már magas az egyedi részvényes pakkom. Ebből lehet 10 m-el certibe raknék ha van rá esély meg ha még lehet kapni. 
Kicsit lehet félre vonulok aztán ha végetért a nyaralas novemver végén ráveszem magam és elkezdek kicsit mélyebben foglalkozni az elemzéssel mert azt érzem legalább a veszteségeket csökkentené és biztosabbá tenne, hogy ne ugráljak ki be mibd az elmúlt 1 hónapban. 
JokerWizard
JokerWizard szombat, 15:39
Előzmény: #1335833  maldiv
Szabadságon vagyok.... Nem követtem semmit se a digitális detox alatt. Szerintem még ma se néztek se chatokat, se hírportálokat csak ide..  Max vasárnap este elég belenéznem hogy képben legyek a hétfői és jövő heti tőzsdeképpel, ha hétfőn úgy döntök hogy tőzsde nap lesz. Aztán lehet hogy szeptemberig méregtelenítek, és majd az uborkazseton után mérgezem magam tovább mentálisan. Ez az a fórum is annyira beteg, hírek is, ez az a világ már csak ilyen és ha pénzt is akarok keresni ebben a cudar világban kell. Még kedden eladtam a OTP shortomat amit még a Q2 után vettem. Bár alapelv h napizáshoz használok csak certiket és nem  nem viszek  nyitott pozíciókat másnapra az overnight risk miatt.  De a "remek" Q2 után kivételt tettem az OTP-vel és tartottam keddig, egy mert komolyabb korrekció már a levegőben volt és ennél jobb alakalom mint ez a Q2 nem is lehetett volna. Amikor kedden néztem OTP-t a Q2-al volt van (lesz?) vége az utolsó Elliot (1-5) trendhullám 5 csúcsával és az A-B-C korrekció van... Az "A" korrekció végén adtam el (legalábbis a saját  technikai elemzésem szerint ). Elvileg most jön a teljesen kiszámíthatatlan (B) korrekció ami simán visszatesztelheti az (A) korrekció 50% is.. Néha olyan hamis a (B), hogy akár új impulzus hullámnak is nézheti aki be akar becsapódni, ,vagy magát becsapni szóval csak okosan a "long-okkal" mivel az igazi korrekció : (C) ez elég húzós lesz.. Amikor eljutunk odáig (nem most lesz) akkor a C alján  tervezem venni a sajt portfólióba újra betenni,  és a Molt is kidobtam 4400 körül (elég korán), napi shortal próbálkoztam azóta vegyes "sikerrel" ,  ott is érig már egy komolyabb korrekció. A portfóliómban egyedül Richter van (júliusi vétel). 
maldiv
maldiv szombat, 14:28
Arany ezüst btc spekák szép pluszokat tesznek most zsebre. Jó látni hogy valamivel lehetett keresni. Joker, te nyomatod őket?
Solar976
Solar976 szombat, 10:54
Előzmény: #1335829  Jack
RSI és boli alapján emelkedés is lehet.
Macus
Macus szombat, 10:13
Iran grants Iraq permission for its oil tankers to pass through HormuzIran has granted Iraq permission for a number of its oil tankers to pass through the Strait of Hormuz, according to Iran’s official IRNA news agency.
Szoval iraki olajtankerek mentek at a szoroson 
Macus
Macus szombat, 07:47
Előzmény: #1335829  Jack
Meg az usa bankok is. Szoval passz mi lesz hatha a tata is mond valamit
Jack péntek, 20:27
Zöldben zártak az európai tőzsdék. Lehet csak oldalazni fogunk hétfőn.
Macus
Macus péntek, 15:45
Ennyit az olajar csokkenesrol nar emelkedik … hetfo nem biztos jogy szep lesz ha trump bem kond valamit , marpedig bem mond mivel hetfon jonnek a szankciok reszletei
error péntek, 13:24
Előzmény: #1335825  Uhura
Amúgy az legalább annyira érdekel, hogy a BTC mitől ment ennyit hirtelen? Lehet pár bennfentes már tud egy várható kisebb-nagyobb tőzsdei bukfencről  és menekiti a pénzét alternatív termékekbe?! A jövő hét sztem nagyon érdekes/tanulságos lesz néhányunknak...
error péntek, 13:09
Előzmény: #1335825  Uhura
Üdv! Eddig 43.5-44 körül volt, de ezt nagyban felülírhatja a vén Trampli hétvégi esetleges nyilatkozataival. Ha ilyen nem lesz és az olaj is visszamegy 90 alá akkor a fentiek. Ha nem megy vissza és sárgafej sem csitúl, akkor mozi, és kis tételben próbálom megvenni az esést. Ennyi, te hogy látod perpillanat?
Uhura
Uhura péntek, 13:00
Előzmény: #1335803  error
Neked mi a célárad a jelen korrekcióban? Hol lesz az alja?
Uhura
Uhura péntek, 12:30
Előzmény: #1335819  Macus
Már nem ilyen egyértelmű a szamuráj kötvények korának vége, azokat az idősek tartották akik a 60-80' -as felfutásban a tartalékaikat ebbe fektették, a mai fiatalok már nem. 
A kérdés, hogy a bankok-e a lék vagy az államadóság. Mert igaz hogy egy kamat emelés nőveli a finnanszítozási igényt az államadóságon de csökkenti a repoban meg a akviziciókban. Közben a yen erődlsödése rontja a kivitelt , javítja a behozatalt ... közben a hosszú futamidejű hitelek kamatai nőnek ,ami fékezi a lakáshoz jutást és a fejlesztéseket mert csökken a hitel fedezett vagyis ez egy sokszereplős story amiben amerika is érfekelt mert carry trad nélkül azért szép profit csúszik ki,miközben az államadóság finnanszírozás is megbicsaklik. Ha ma van achilesze a világ tőzsdei spekulációjának akkor a 3 közül az egyik ez. 
dniel
dniel péntek, 11:34
Előzmény: #1335822  Macus
Ha meg szamolod a kontraktusok számát teljesen atlagos söt magasabb mint pl tavaly oktoberben amikor mar elvileg javában dolgoznak a brokik.... A robot celjait is az ember hatátozza meg... ö csak erzelmek nelkül vegrebhajtja a gazda parancsát...
ott az blackrock aladinja... ami elvileg mindent tud de akkor is a hedge fund meneggerek dontik el és kezelik az alapokat nem a robotok... 
a robotnak meg mondod: szedjel nekem össze 100 kontraktust 84 es atlagal és 90 felett kezd el kiszorni... alacsony idosikon ossze porszivozzak ami kel de a trendet emberek dontik el.. mert megvannak a célok
Macus
Macus péntek, 11:23
Előzmény: #1335821  Lou70
Robotkartelles olajkereskedes . 80 dollaros aljal. Ha meg visszajonnek a brokik nyaralasbol talan a veteli ero is megjon
Lou70
Lou70 péntek, 11:10
Előzmény: #1335818  Macus
Nem látok sok okot az optimizmusra. Semmi sem javult a hét elejéhez, vagy a múlt héthez képest.

Topik gazda

koi
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek