"Újabb ellenállási szint fölé lépett a múlt héten az OTP árfolyama, mely 46 279 forintnál így már támaszt jelent. A következő potenciális akadály 47 500 forintnál látható, majd felette 48 625 forintnál a 300 százalékos Fibo-szint. Az MACD indikátor vételi jelzést készül adni, így érdemes figyelni, megnőtt a további emelkedés esélye." /vg.hu/
A bikacsapdaval leginkabb vicceltem volna es joker peldalozott itt a bikacsapdaval . Reszemrol ez egy longos napnak kene legyen most mar 90% + valoszinuseggel
Olaj 40%ot esett, majd 40%ot emelkedett pont a gapig. Utana esett 10-15%ot a nagy semmire kb mert Trump ugyanúgy folytatta a támadásokat, + eszkalálódott valamelyest a szitu az olaj mégsem jött ki új csúcsra. Érdekes tények. A bikacsapda ,amit te írtál: longnak tűnik de mégis lefordulás jön. Valóban olaj gap down van- restoltes lenne a logikus de akkor az észak. Indexeket gap up - még most is tartják magukat majd eljön a 9 óra és öntés. Hol vannak addig ezek az kereskedők akik 9-ig csak alszanak?
Sztem meg a TS ko. Olaj fűti azért zöld mert Trump visszavonts S támadás-otleteket... már ha volt ilyen... Irán : valószínűleg USA közölte hogy újra nyitott a hormuzi szoros, majd Irán cafolta. Sztem ez ismét ilyen " béke gyanús ' kamu hír, beterelés a nagyobb index shortokba., Vagyis hétfő long! Aztán fél napra rá Irán közli hogy megszülett a megállapodás mégis nyitva van a szoros.. Ki érti ezt...ez mind a tőzsde elleni összehangolt merénylet amit művelnek, a kereskedés befolyásolása, manipulációja, megtévesztése.
Az egy szuper szopós nap volt, a befektetéseim kb 5-10% égett el időszakosan, az biztos, hogy onnantól mindenki sokkal jobban figyel Trump hülyeségeire meg a kockázat kezelésre. Szerencsére akkor nem volt semmi határidős , áttétes, opciós szarom csak rv +bond így én kiidegeskedtem. Nem nyultam hozzá , Kosztolányit követtem. Bár sok ősz hajszálam lett. A végére nyereséggel száltam ki mert a tartalék 30% cast be mertem tolni a pattanás után, és szerencsém volt mert nem lett az egészből mély válság csak sokk. De abban igazad van az sorsfordító nap volt. Azóta is szépen virit az asset chartomon.
Ha itt lettél volna 🌮 man vámos baromságainál, akkor tudnád, hogy jöttek szépen a nullás certi KO-k. Az Erste is bukott rajta, ritka az ilyen, de simán lehet. Ahogy stac irta, a shortot ugyanígy bebukhatod.
Igen tamask A nap közbeni kiütés nem vészes. A nyitóbani réssel történő a gáz. Főleg ha rögtön dominóban zajlik. Borzalmas volt az az április 7. Direkt szabit vettem ki hogy tudjak valamit csinálni. De egy gombot sem lett volna szabad. Csak égettem a pénzt a pánikzárásokkal. Molt.. tkomot Mind megúszták én meg adtam a tkomot is 114 forintért. Túlélte volma, ma kb 2000 felett érnek Aki aznap benne volt örökre megváltozott a tőzsdei attitüdje. Egyedül a natgas shortom szárnyalt akkoriban. Te hogy élted meg azt Joker? Tudod, a vám história fekete hétfőjét
1000 a max. De ha realizál egy fullos sold out certit az kb 100.000db, Kizabalja a.veteli oldalt. = Leönti. Estre átlagol. 1000nel elkezd önteni és ha 400 pontot esik mire végez. Akkor az átlag 1000-600 / 800. Tehát a maradvány 800. Szerintem. Ha van vevő aki beáll a hulló kések alá akkor lehet 1000 közeli. De akkor az rv árfolyam sem esik 400at, hanem áll a ko érték körül.
Ja még az kimaradt, a piszkálódásból, mint az oviban "Hogy biztos csak az irigység beszél belőlem és hogy megsértődtem hogy nem kaptam a TL121-esből.. " , és hogy csak azért shortolom az OPT-t.. Bosszúból... A szemét shortos... ;) Az árfolyamok miatta csökkennek... És még itt rontom a tuti jól VIP Tl121-es bullit... Ezeket szokták mondani és a fejemhez vágni... Akkor most ez elmarad? ;)
'A stratégia pont az uborkaszezonra jó... A lényege, hogy július végén eladom a részvényeket,' Milyen részvényt adtál el? Végig ki voltál maradva, soha nem tudtál otp longot venni. Mert szerinted nem volt eladó. Max a shortjaidat tudtad zárni. Short pozin kívül semmivel nem tudnál azonosulni.
OTP részvényesek ide!