Nekem 50x leírják a topicban, ahol ennél is aktívabb vagyok, hogy vannak a bátor pilóták, akik így tesznek és ők már nincsenek köztünk, vagyis aki stop nélkül nincs kockázatkezelésed. Ugyanakkor egyetértek azzal, amit írtál, hogy néha csak kiüt, és emelkedik vissza. Mert ez robotka, ki akar ütni a jó poziból, magáénak akarja, amit te eladsz, azt ő felszívja. Robot.
Azért nincs forgalom, amiért ti sem adjátok el. És mivel nem adjátok el (a Luminor miatt), nincs aki megvegye a semmit :D vagyis ki kellene zabálni az eladási oldalt, ha venni szeretnének, az meg büdös, vagy még büdös. TS KO-t várom, mire várnak? Komolytalanság. Az olaj +30-40% már, mégis mi történik? LONG LONG LONG, mert 1x úgyis végetér, már mindent leszarnak, de azé furcsa.
Ezt én is így látom.Ha baj van nem véd meg a stopp,átugorja.Sokszor csak profitot próbáltam védeni.Olyankor vagy átugrotta,vagy csak addig hozták le amíg kiütöttek,és már ment is vissza.Tehát otp-nél nincs soha stopp.
Ja és stoppot soha nem használok, ha nagy az esés simán átugorják, kis esesnél meg direkt rámennek és utána forditják azonnal. De ez az én nézetem. Mindenki másképp játszik.
Opusnál és Mészáros Lőrinc más cégeinél csak azt a kérdést kell feltennünk magunknak, hogy hisszük-e azt hogy M.L. a saját zsenialitásából gazdagodott gyorsabban mint maga Zuckerberg. Ha bízunk abban hogy igen akkor nem kell félni semmilyen korrupciós ügytől, a választás egy zaj és lehet venni. Gratula annak aki megvette, de én bottal nem piszkálnám.
OTP részvényesek ide!