csütörtökön akarok picit venni, remélem addig nem lő ki még jobban, bár a 41600 nak, meg a 45790 ért vett részemnek meg jó...de az igaz az lenne, hogy visszamegy 45k ig csütörtökig, utána meg év végére 52k-54k
46,380.0 Olvasd el mit írtam, ha ki is robban 45700-45800-ról, a következő szint a 46400. Előtte állt meg, tehát ha valaki tpzik, én pl. soha nem kereken az ellenállásnál 46400-nél tpzek, hanem alatta akár 50, akár 100 ponttal, ki mennyire akarja kicentizni, én akár 200-al is alálőnék. 46200 támasz, ezen csücsül.
Látom ismét nem érthető az, amit írni szerettem volna. Csak vissza kellene olvasnod, amiket "hablatyolok" már napok-hetek óta. A nagybefektető tudja hol kell venni, hiszen ő irányít, oda mozgatják az árfolyamot, ahova akarják. Akár be is rosáltatják a kedves longos kollégákat, akár szándékosan kistoppoltatják őket, ez a 44500 alászúrás! a 44300, 200.000db Z? mintha 2 certi értékű db számot vettek volna. Értsd: Bármi áron tolják tolják tolják tolják lefele a 44500-re, mert olcsóbb átlagot akarnak, mindennél olcsóbbat. Nem úgy mint Macus, hogy 47000: ESIK 1000-et, veszek 46000-on 150 db-ot. Esik még 1000-et, veszek újabb 150-et 45000-on. Esik 500-at még, veszek újabb 150-et, 44500-nál. Ők megvették 44500nál,, amit meg akartak venni. 2db került 44300 ra és 44500-ra. az első ilyen alj csak lenézett, de visszazárt. Ezért mondják a másik topicban, amit én itt képviselek néha, akár érthető, akár nem: azt kereskedd, amit a chart mutat (dupla aljat, akkor long) És leírtam számtalanszor: az OTP-t nem shortolnám. Long jeleket keresünk, mert még long van, főleg ezek után.
Köszi! Ez még június 11, azért nem rémlett. Azért azt tegyük hozzá, hogy ha nincs akvizíció, akkor is hülye lett volna nem élni a kedvezményes opcióval. Szóval ez nehezen lesz bennfentes trade.
A kép alapján azért megjegyezném. Dupla NAGY piros, kicsi zöld, tipikus longos összeomlás-öntés jelei. Bármi áron lentebb akarták püfölni, csak, hogy a nagybüfi bezsákolja a nagy Z-ket, BÁRMI ÁRON.
Szoktad mondani, hogy én mindig utólag "bizonyítgatom" a dolgokat: https://kephost.net/p/ClgGhsFj2TXlFO8Njigfqw.png tegnap m30 kitörési jelet írtam,h mintha visszatesztelte volna.a nagy piros alsó kanócos gyertya csak lefikázott a pirosra, de ment tovább. Biztos volt 1-2 barika, aki ezt előre tudta,hogy este bejelentés jön. Aki hisz az átlag logikában, tripla alj: https://kephost.net/p/f0PSfpPNr35MjflVresmMg.png Ez a mostani "alászúrás", kicsit a 28600 bableveshez VIP beszállóra hasonlít, amikor is volt egy leszúrás 28400-re, de utána már nem tekintett le 28600 alá, tehát ez volt a védett zóna. Itt a képen ez a 44500as szint. A hír jó, teljesen mindegy, hogy hosszútávon mi lesz a bevétele a Luminorból, vagy minek hívják. Az akvi a lényeg, hogy nem eltapsolják, hanem befektetik a pénzt, a jó cél érdekében. USA látszólag püföli a longot, DAX is még. Minden adott, hogy legalább még ma elérjük a TS-t.
Igazad van. Nálam a széttépés az 5%. A pesti tőzsdén a blue-k nem mennek 10-20%-ot semmilyen jó hírre sem, mint amcsiban, cserébe rossz jelentés vagy ilyesmi hírre nem is esnek annyit. 3-4% esés vagy emelkedés már jelentősnek mondható, 5 fölött meg a széttépés kategória. Hangsúlyozom, blue-k esetén.
OTP részvényesek ide!