https://kephost.net/p/-KvEcGEiatA6WGOQTh5s2w.png OTP nem valószínű,h reagál, valami kisebb hír lehetett, még 0.5% emelkedés sem lett belőle. DE boldogság van, mi lehet az, aminek 2x is örülnek egy nap? napon belül?....... kamu.
Viccelődsz, pedig nézd meg mit írtam 12:55-kor, 35perce??? Azt,h túl mélyre csúszott az az olaj réstöltés, és így már fej váll gyanús, újabb bikacsapda = jobb váll. És mi lett a vége? mitírtam 12:55-kor? AKÁr 80-ra lemehet, a CFD olaj. Na mennyire esett? NA mennyire? 80.01!
https://www.investing.com/equities/ot-bank-nyrt-chart Nézzük az OTP-t, mit művelt ma? Legyártotta sokadjára a felső kanócot, és visszacsorgott napi minre, erőtlen, mint Toldi Miki 80 évesen. HA nagyon bele szeretnék látni valami longosító jelet, akkor TALÁN egy 1H inverz fej váll van. M30-ra rakjátok át, akkor jobban látható. 44000 a fej, 44500 a vállak, ha a jobb kicsit csorog, akkor vételi pont VALAHOL 44400-44300. Össze kell húzni a csökkenő tetőket. De minek keresek longosító jeleket, ha a napos gyertyák esnek? Mert a mai alj már felette van, de ott van alatta 2 GAP 42800 körül, azt tisztelettel betölthetné, akkor tehát várnék
Az olaj leért 11:30 körülre napi minre, betöltve a rést, majd fordult. Ott a DAX úgy gondolta, hogy elég volt a longos hülyítésből és -120 ponttal jutalmazta bátor longolókat. Általában az utolsó longos gyertyáig csorognak, tehát nem pont "pöcc a tetőre", hanem pl. 1h-n egy kalapácsot most kiszemeltek. 81-ről patt 81.9, de mivel fej vállnak tűnik, ÍGY ezzel a mai gap-es testtel, akár mehet tovább 80-ig. Mindenki boldog lesz, én kevésbé, de az élet ilyen :D
Az olajnak 2 féle mozgása lehet, HA aktívan figyeled, mondhatni már kiismerted. Főleg az ilyen GAP DOWN - GAP UP az érdekes. Ha lefele nyít, buy the dip, ha felfele nyit, általában visszarogy az előző napi MAX értékig, ezt hívjuk minden esetben réstöltésnek. ~ 8:15-kor írtam? Tehát mégcsak nem is a mozgás elindulása után, hogy látványos bika csapda stílusban erőlködik a tető felé, anélkül,h a GAP-et betöltötte volna. de már ott a hír,h Irán leült a békepipát szipkázni...na ez a kamu duma, wall street farkasai szándékosan osztják az észt, hogy hu béke jön. Közben meg USA bombázza az urán-létesítményeket, rá 2 perce. Szóval: 9:05-ig, vagyis DAX és az EU piacok "rendes" nyitása után elkezd esni az olaj. Miért pont 9:05kor? Mondhatnád azt,h dehát akkor teljesedett ki a bikacsapda, meg a dupla tető, amire én céloztam akkor, hogy ha az, akkor öröm és bodóttá: olaj esik, "a látvány a lényeg, a movie, a film"! ESIK: boldogság: LONG, a jónép ezt akarja látni, hogy olaj ESIK: akkor megnyugvás, pedig nem.
Esküszöm Tamás olvasom a bejegyzéseidet, és a végén bedobsz egy ilyet h a tőzsdén "picsán verik őket" és elszomorodom. Kik vernek el kit? Nem a parlamentben vagyunk tudom, de nekem ez tökre inflálja a mondanivalódat. :D
KÖSZI! a 261,8 százalékos Fibonacci-szint, illetve a 30 napos mozgóátlag jelent támaszt 44 828 és 44 671 forintnál. Végülis 261,8, az nem a túlvettség jele, ellenkezőleg. Túladták, LONG 80k, jövőhéten.
OTP részvényesek ide!