Egyesével mind lefutjátok vele ugyanazokat a köröket, hogy nem fáradtatok bele? :) Én már nem olvasom. Vagy hülye vagyok, mert nem adom el, vagy offtopic baromságok. Görgetem...
rajzoltam egy OTP 1h-sat. https://kephost.net/p/aLn0FPf_AYokixHlniNa6A.png a piros vonalak az emelkedési próbálkozások, illetve letörések. Majd utána a piros nyíl a letörés visszateszt egy emeltebb szinten, ami újabb aljra lentebb billenti, vagyis a piros nyílnál öntenek 44500-44700. Lassan véget érhetne öntő barát művelete. Kicsit longosan áll, ha valaki látja a nagyvilág tőzsdéit, ezt mutatják, a fordulatot, "Green Friday", aztán majd kiderül, ha kinyit USA.
Ez egy szép érvelés volt. "Ha lesz egy felfutás még", valaki ezt írja 29500 óta, és mindig az van, amit írsz, mit vegyek belőle? OTP 29500-47000, dolgozott a pénz és igaza van amúgy. Egyetértek.
figyi, ha van egy adag pénze valakinek, amire végképp semmi szüksége, és feldobta azt kb. 1500 Ft-os áron TL121-re. a., KO esélye mennyi? de ha bejön, nyilván akkorát tett rá, amit el bír viselni ha bukó és bukott 1500-at b., 10000 árfolyam elérése mennyi? ez azért szép százalék nem? és nyert 8500-at Ez az ember azért nem biztos hogy annyira hülye, nem?
jól látod, nem adtam el :) de téves, és igen el fogom adni, ha lesz egy felfutás még. Azzal, ha tehetem és olyan lesz a helyzet, cserélni szeretném egyiket-másikat újabb certire ezzel mi a gondod? vagy pl. azzal, ha olyan pénzt használok, amire -pl. TBSZ miatt- 5 éven belül semmi de semmi közvetlen szükségem? akkor azzal mi legyen, ha eladtam volna most, mit vegyek helyette? ja és mindezt úgy hogy most magamhoz képest extrém sokat foglalkozom ezzel a kérdéssel, erősen le fogom csavarni a befektetett energiát? tehát nem fogom nézegetni mi hogy. Ja és a diverzifikáció: tőzsdén kívül is létezik ilyen (nekem pl...) Arra szeretnék rávilágítani, más szempontok is léteznek, a kérdés inkább az hogy a saját stratégián belül van-e bibi...
És mi van ha nem ütik ki, hanem jön egy Taco (ahogy te is várod), majd egy jó gyorsjelentés? Akkor elvettél tőlük egy jó kis hasznot. Ez az opció nem létezik? Szerintem 50-50 Trump miatt.
Miért nem jön ki új TL certi? 30600 33000 36000 39700 a 3000-es logikával 42500-42700-on simán jöhetne, miért nem jön? Máskor már toltak alá 2-t is. 1000 ft eltéréssel. 110-112-115 közel 1000 ft-os eltérésekkel van.
OTP részvényesek ide!