Köszi a meglátást. Akkor otp, mtel? Jelentésre nagyot mehetnek. Mtelt is tavaly ilyenkor húzták még felfele. Ezüsttel sajnos befürödtem. Nem látom hová akarják azt vinni.
Igen, a Molra. Tudom, most sem sok marad a brent/uráli különbözetböl az adó miatt, de mégis csak marad pár dollár hordónként. Ha meg átáll brentre, az sokba fog fájni, többe kerül a szállítás is és nehézkes a beszerzés is. Mindenképpen kevesebb lesz az osztalék, ami meg fog látszani az áron.
Molra gondolsz a vám miatt? Vagy az további bluekra is? 2600 nál jónak láttam tegnap a telekomot. De hát ki mert ott belevenni? Mol hosszú emelkedés után tolt két piros gyertyát. Abszolut vehető szerintem. Pont az oti most a legkevésbé amibe szívesen belevennék. Bár valakiknek vonzó volt a záróban 100 ezret kikapni
Még a nap elején írtam, ezeket a Z-s dolgokat túlgondoljátok. Nem önti rá napközben, elbusinesseli záróban, amennyiért gondolja. Értem,h a charton azt a látjuk ,azt a végpontot, nem jelent semmit kb. Csalóka. 44500 tripla alj, melléugrott, ott maradt. 03.30 & 03.31 COPY PASTE. A folytatás holnap derül ki. ha csak pihi nap volt az esésben, akkor holnap ledúrja a 44500-et, látva,h ennyire nem jött vételi erő a tripla aljra sem. Nincs eladó: kizabálja a könyvet. Nincs vevő: szarráönti.
Én sem gondolom, hogy a hosszútávú emelkedő trend veszélyben lenne egyelőre. ktamas kolléga elemezgetéseire reagáltam csupán. Közben ahogy nézem, a mai shortosok kezdik zárogatni a pozijaikat, lehet ebből mára meg egy felhúzás a végére?
https://www.investing.com/indices/nq-100-chart én itt arra tippeltem 29280 környékén, hogy csak visszanézi a tetőt. kb 1 órát kellett várni arra, ami nyilvánvaló volt,h AI öntés van, -100 pontot legalább elérjek. Szerintem ezt a 29280 sávozást arra használják fel,h shorttal teletolják magukat, amikor már erősebb a short mana, mint a long, akkor PUSH. A 16:47-es gyertya jelzi,h vége van... GO dél.
https://www.investing.com/indices/germany-30-chart csak,h mindenki értse mennyire a TA-ra van kihegyezve minden, ezért IS lát mindenki longot. Persze értem, h funda meg stb. az is számít. A valódi long kezdet: 03.30 A DAX chartján Trump "szerintem béke, vége van" 03.23. Ez az irgalmatlan DAX kilövés napja. De 03.30-án bár nem azt mutatja a chart, de megközelítette a 03.23 alját, vagyis ez az, amit én írok, hogy a nagybefektető mennyire rámegy BÁRMI ÁRON! A dupla aljra, csak azért, hogy neki a legolcsóbb mana jusson. 03.23. alja CFD ~21920 03.30 alja CFD ~ 21940 kb. OTP dettó 35-35k. bármi áron leszorítja, tehát nincs semmiféle leszorító. a nagybefektető szorítja le, ami a saját érdeke,érdekük. És amikor már minden klappol: short nincs, long van, olcsó. GO.
Azert tegyuk hozza hogy a savaljhoz kellett egy irani haboru ;) csak realizalas miatt nem megyunk le az oldalazas max , aztan jon a jelentes es augusztustol fel , sot ha magas bazisrol inditjuk az ev vegi rallit akkor nem 50 k ig megyunk hanem fentebb
Persze, hiszen azelőtt 35k volt az előző alj (vagy picit alatta), utána 40k - ról fordulva majd új csúcsot hódítva tökéletesen hozta a növekvő trendet.
OTP részvényesek ide!