értelek ő a chart alapján nagyon bizonygatta hogy esés lesz , persze lehet esés, és én se csak egy irányt látok. De ez nem az a helyzet. Ami itt elképzelhető volt rossz esetben pár száz "esés" de az max csúfolódás lenne. Szóval ez inkább rémisztgetés volt
Nem kellene ennyire cinikusnak lenni...mert amikor meg esés van, akkor longos lapítás is....a forgalom nulla....bármikor leboríthatják ...de amúgy ebben az örökös fel várom-ban mi az izgalom, ha nem realizáltok és nem kerestek új belépési pontokat?...mert ne haragudj de nem fogjátok jó páran eladni 48000-de 50000-nél sem, mert akkor meg a 60000-t várjátok majd... :) ..s közben nézitek majd a 10-15 %-os korrekciókat... na jó spekit...
A vakok meg látnak és OV meg a megnem értett messiás, az OTP nél a kérdés mi lesz a volt Szovjetunióval mikor fejezik be a háborút és mi lesz utána, ha befrjezik akkor simán ott leszünk akárb 60k nál. Maci: én megvettem az optimizmusodat , várok összesen: 20%-ot realizáltam most várok. Mert megéeintett a maci flow. Meglátjuk.
ezért lesz inkább a realista dolog mára. Hozzátenném bármerre mehetünk , elmozdulhatunk felfelé lefelé, amikor nyit usa elvihet minket , záróra hatalmas záró darabszám lesz, az is bárhova mehet
https://www.tradingview.com/x/ujr8jZrP Szepen latszik oras charton a savaljnal vagyunk innen pattanhatna egyet. Valamikor kon kis realizalas de a mozgast elnezve nem innen nem most kene jonnie
Szerintem ez nem a vég kezdete csak a kezdett vége a richter is vissza szedte magát, lehet most lehelik ki a lelkét a bika, de az is lehet csak sziesztázik kicsit mielött befút az arénába.
mondom az optimista esetet :D az eladók többet adtak el mint kellett volna és délután nemhogy eladási de vételi erő lenne. Záróban meg felfelé húzzák :D A realista mára az oldalazás esetleg záróban lehúzhatják. Viszont ez csak kb hó zárás miatt, nincs kizárva hogy holnaptól irány fel. (de a héten jön valami usa munkanélküliség ráta vagy mi )
OTP részvényesek ide!